4. Drift day [15.3.2008]
Video z 4. Drift Day na www.CZECHDRIFT.cz
Nevím na 100% jestli dorazím, ale jestli jo, tak pár koleček máš u mě zamluvenejch, stačí přijítPetta píše:A svezes me na pristim drift day? Plosiiiimareuratty píše: ... ale ze fakt i trochu bokovat umim ...
Ale jestli bude už i diff tak nevím jistě jestli nebudu jezdit katastrofálně, páč přecejen změna z "open diff" na "CUSCO 2way LSD" je veliká... Předběžně ale počítám spíše z variantou, že se stihnne pouze podvozek a diff se mi ještě bude válet pod postelí
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
- cornhollio
- user
jezdil si hodne pekne , a toho 2wAye se neboj je to mhomem lepsi než openareuratty píše:Nevím na 100% jestli dorazím, ale jestli jo, tak pár koleček máš u mě zamluvenejch, stačí přijítPetta píše:A svezes me na pristim drift day? Plosiiiimareuratty píše: ... ale ze fakt i trochu bokovat umim ...
Ale jestli bude už i diff tak nevím jistě jestli nebudu jezdit katastrofálně, páč přecejen změna z "open diff" na "CUSCO 2way LSD" je veliká... Předběžně ale počítám spíše z variantou, že se stihnne pouze podvozek a diff se mi ještě bude válet pod postelí
FIRE WALK WITH ME
Mnohem lepší to je, ale ten přechod je velikej...S LSD se to bude daleko víc přetáčet ne?cornhollio píše:jezdil si hodne pekne , a toho 2wAye se neboj je to mhomem lepsi než open
Uvidíme jak se to stihne, ale spíš počítám s variantou LSD ne, ale Tein už snad jo...
- cornhollio
- user
s lsd to jde presneji utrhavat a lip ridit bokem to jde vic a lepe a lepe se to da udržet hlavne prehozy sou lepsi vic ti to podrži , a samo brzdeni je stabilnejsiareuratty píše:Mnohem lepší to je, ale ten přechod je velikej...S LSD se to bude daleko víc přetáčet ne?cornhollio píše:jezdil si hodne pekne , a toho 2wAye se neboj je to mhomem lepsi než open
Uvidíme jak se to stihne, ale spíš počítám s variantou LSD ne, ale Tein už snad jo...
FIRE WALK WITH ME
Tak to jsem žil v omylu celou dobu tak v tom případě se ještě víc budu snažit aby do 5th Drift Day byl na autě i diffcornhollio píše:s lsd to jde presneji utrhavat a lip ridit bokem to jde vic a lepe a lepe se to da udržet hlavne prehozy sou lepsi vic ti to podrži , a samo brzdeni je stabilnejsi
- cornhollio
- user
hlavne s lsd mas vse rychlejsi nemusis cekat na nic jako s open difemareuratty píše:Tak to jsem žil v omylu celou dobu tak v tom případě se ještě víc budu snažit aby do 5th Drift Day byl na autě i diffcornhollio píše:s lsd to jde presneji utrhavat a lip ridit bokem to jde vic a lepe a lepe se to da udržet hlavne prehozy sou lepsi vic ti to podrži , a samo brzdeni je stabilnejsi
FIRE WALK WITH ME