kdo to byl ?
Re: kdo to byl ?
No u parama to je klidně možný, ještě sem chvilku lítal po pardubicích, to sem si tě už ale nevšim. Ty světla jsou sice nevšedního tvaru, ale po tmě už to není tak moc poznat, u globusu sem si všim ještě nárazníku...
A ta Bílá S13 tady na foru není... Ani se k nám nijak nehodlal přidat když sme měli sraz na hrocháči loni s dvoukilama.. chvili tam jezdila jeho mladá, pak si zakouřil, a odjeli...
A ta Bílá S13 tady na foru není... Ani se k nám nijak nehodlal přidat když sme měli sraz na hrocháči loni s dvoukilama.. chvili tam jezdila jeho mladá, pak si zakouřil, a odjeli...
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
čus dneska sem viděl vínovou 200sx s14 v Praze 10 strašnice a měla přední nárazník zelenej a karbon křídlo a na zadním nárazníku difuzor řvalo to jak kráva tak kdo to byl ? chci svést
sakra to byla dobrá kára sem se zase tak na 3 min a čuměl jsem jak puk
to jsem akorát vezl auto od klempíře, bylo potřeba vytáhnout lemy. nic brutal v zádu o půl cm ve předu o cenťák.
jo a kde si s tim byl ?? od kud jsi ? bydlíš někde poblíž ?
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ve čtvrtek stálo v obci Horní Bousov mezi Sobotkou a Mladou Boleslaví červená S13 na boku nad zadnim kolem nápis eXtreme a mám dojem faceliftovej nárazník !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Eradicator
- user
V pondělí 13.4. jsem viděl v Humpolci (Rozkoš) zaparkovanou černou S13. Kdo to byl?
Nissan 200sx S14a
http://www.youtube.com/watch?v=h_uXLwd_ubU
http://www.youtube.com/watch?v=h_uXLwd_ubU
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
tusim, ze o vikendu jsem videl S13 šeda metla u stromovky... kdo byl na bruslich? nebo ze by matejska?
mrkevvzime píše:tusim, ze o vikendu jsem videl S13 šeda metla u stromovky... kdo byl na bruslich? nebo ze by matejska?
To bude asi zase ta holka co tu neni ja ji potkal vcera v Michli, jel sem za ni blikal sem a ani to s ni nehlo
mě ona vyblikala minulej rok.. je tu registrovaná jako Gabi350z myslim... ale nic sem ani nepsala
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
stejne je to takova holka jedna nedruznaPetr.S14 píše:mě ona vyblikala minulej rok.. je tu registrovaná jako Gabi350z myslim... ale nic sem ani nepsala
Musite ju předletět auto na štorc silnice a myslim že zastavi.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
a nebo to otoci prez rukav a odjede prycDesign píše:Musite ju předletět auto na štorc silnice a myslim že zastavi.