www.DRIFT-GARAGE.sk
Re: www.DRIFT-GARAGE.sk
parada
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
ďakujem, aj keď neviem načo chcete túto úvodnú stránku pretože by som si vedel tú fotku predstaviť na hlavnej stránke v headeri
a názov made-to-drift.sk je troška zložitý na písanie ale ako chcete..
a názov made-to-drift.sk je troška zložitý na písanie ale ako chcete..
len navrh
vydel by som to takto klasa stranka www.drift-garage.sk
a ked to nabehne tak ako prve sa zjavy obrazok made-to-drift s autami
a vstup na stranku a tam by ostala ta navrhovana fotka mna a pabla v pozadi a mohla by sa menit zatu co navrhol mustang GT ja mam tiez nejake foto v pc ale musism to prve zmensit nejak mi to sem nejde alebo sem hodim len link kde sa to da najst.
skuste niekde pozriet hostik kludne sem hodte cilo uctu a ja to zaplatim
vydel by som to takto klasa stranka www.drift-garage.sk
a ked to nabehne tak ako prve sa zjavy obrazok made-to-drift s autami
a vstup na stranku a tam by ostala ta navrhovana fotka mna a pabla v pozadi a mohla by sa menit zatu co navrhol mustang GT ja mam tiez nejake foto v pc ale musism to prve zmensit nejak mi to sem nejde alebo sem hodim len link kde sa to da najst.
skuste niekde pozriet hostik kludne sem hodte cilo uctu a ja to zaplatim
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
zitra ti vysvetlim predstavu sliku tusovi sem za to uz psal
1. playdude pisal ze uz zaregistroval domenu drift-garage.sk a je zariadeny aj hosting takze rozmyslajte aj nad tym
2. ked sa bavime o nazve tak najviac sa mi pacil awatarov navrh Piston pit .. viem si predstavit aj logo aj polepy na auto atd.
3. ta predna stranka co chcete je mozno fajn, ale ked dost zbytocne podla mna pretoze uzivatel dlho caka kym sa dostane k obsahu, ak chcete prezentovat clenske auta tak to mozete spravit jednoduchu animaciu a dat ju na hlavnu stranku uplne hore alebo to moze byt tak ze zakazdym ked kliknete na stranku tak bude iny header s inym autom nieco ako ma http://www.86ers.org/ ked si klikate na horny neader ze sa vam obmiena..
2. ked sa bavime o nazve tak najviac sa mi pacil awatarov navrh Piston pit .. viem si predstavit aj logo aj polepy na auto atd.
3. ta predna stranka co chcete je mozno fajn, ale ked dost zbytocne podla mna pretoze uzivatel dlho caka kym sa dostane k obsahu, ak chcete prezentovat clenske auta tak to mozete spravit jednoduchu animaciu a dat ju na hlavnu stranku uplne hore alebo to moze byt tak ze zakazdym ked kliknete na stranku tak bude iny header s inym autom nieco ako ma http://www.86ers.org/ ked si klikate na horny neader ze sa vam obmiena..
-
- user
no to by slo, len ci to ma kto urobitTuSa píše:1. playdude pisal ze uz zaregistroval domenu drift-garage.sk a je zariadeny aj hosting takze rozmyslajte aj nad tym
no a oto mi prave ide ak to niekto urobi a zasveti ma dotoho tak budem rad
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1