Initial D česky
Re: Initial D česky
Od začátku seriálu si říkám , kolik asi taťka Fujiwara vydělá , když synek jezdí ty rozvozy... A nevypadá to na rodinný diesel
Proc myslis, ze nemaji penize?
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
To právě nevím , jen mi příjde že Takumi toho víc projezdí
Netuším jaký tam jsou ceny za tofu , ja jenom že mi to příšlo jako trhlinka v serialu
Netuším jaký tam jsou ceny za tofu , ja jenom že mi to příšlo jako trhlinka v serialu
Tak Japonci zarábajú priemerne 3600€ tak pre Buntu nie je problém sada pneumatík týždenne + benzín
PS: Už vyšli nejaké časti z Final stage,zatiaľ len v angličtine, ale je to nášup
První dva díly jsou přeložený. Zbylý dva díly se budou teprv vysílat, tuším, že zítra.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
huráááááá... Nedela bude kino ako vidim
čo sa stalo že ešte nič???
Nic se nestalo. Přeloženo bylo už v sobotu, jen Vojta neměl čas na korekci.
5. díl - https://vimeo.com/98961513
5. díl - https://vimeo.com/98961513
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
a čo je s tým druhým...
Nenaháňajte ich toľko hoši na tom pracujú aj keď s cz titulkami je to lepšie ako s anglickými nemusím toľko prmýšľať nad prekladom , tým pádom si neužijem tak moc initial D ...ale inak 5th stage je nášup :3
Otázka pro všechny : Zkouší někdo ty jejich techniky na našich silnicích?
Zkouší někdo z Vás takový tréninky jako je tady , nebo o pár dílů předtím? Silnice/Okruh?
Jinak jako vždy palec hore!
Zkouší někdo z Vás takový tréninky jako je tady , nebo o pár dílů předtím? Silnice/Okruh?
Jinak jako vždy palec hore!
kolikrát, třeba když potřebuju někoho v noci předjet tak zhasnu světla abych ho překvapil
Nebo jezdim strouhou a na palubce mám kelímek s vodou aby se mi nerozházelo tofu.
Nebo jezdim strouhou a na palubce mám kelímek s vodou aby se mi nerozházelo tofu.