mimochodem fotky aut jak voda podemlela silnici pod nima a potopili se... tak to jsou fotky z Prahy - tusim ze tam doslo k nejake havarii vodovodniho potrubi nebo jestli to je z dob zaplav uz si nevzpominam
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
DragonART píše:Docela drsná fotka je ta jedna z posledních jak tam z protisměru jede po dálnici přímo na auto ten kamion.. bych se asi podělal
když se nad tím zamyslíš tak je hloupost když pojedeš aby jsi tak rychle vytáhl foťák či telefon a vyfotil to. to spíš už byl takto po nějaké nehodě a kolem jedoucí to fotili. A nebo má ten člověk neuvěřitelně rychlé reakce a foťák stále v ruce co kdyby na něj chtěl vletět kamion.
Dneska už jsem nevěděl co -> tak jsem se rozhodnul že pustim DVD -> ale co mně nenapadlo -> zkouknul jsem jeden film !!!! -> kdo jako první uhodne kterej film jsem si pustil je dobrej !!!!
Nápověda - scénka z filmu !!!!
Dva maníci jedou výtahem !
Maník bílé pleti : A řídí dobře ?
Maník černé pleti : Hh - řídí dobře ?? Hh Víš co to znamená "DéKá" ??
Maník bílé pleti : Donky Kong
Maník černé pleti : Drift King
Maník bílé pleti : Drift ???
Maník černé pleti : Jo .
Maník bílé pleti : Co to znamená drift ??
-----otevřou se dveře výtahu a v driftu projede Mazda RX-7 a Skyline----
Maník černé pleti : Ještě potřebuješ slovník ?