a nebo staci ukazat na odkaz a zmacknout kolecko na mysi a odkaz se ti otevre v jinym oknedriftak píše:Klikni nato pravym tlacitkom mysi, a daj "otvorit v novom okne" alebo ak mas mozillu, tak mozes dat aj "otvorit na novom paneli". Neni to tolko prace. Myslim, ze urcite menej, ako nahanat uz aj tak dost vytazeneho Martina.Kopriw píše:neslo by jeste nejak udelat,aby kdyz kliknu na nejaky odkaz(treba na drift-shop nebo podobne) se ten link otevrel v novy strance nebo panelu??
vylepšení fora
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: vylepšení fora
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
Chcelo by to nejakú inú kombináciu farieb, z tejto základnej som už chorý , taktiež spraviť nejaký pekný header, ranky atď.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
no můžeš se o to pokusitTuSa píše:Chcelo by to nejakú inú kombináciu farieb, z tejto základnej som už chorý , taktiež spraviť nejaký pekný header, ranky atď.
2 Martin_534: kľudne spravím niečo, len by to chcelo poriešiť detailnejšie tvoje podmienky (farby atď.) a potom sa môžem dať do práce..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
no já žádný připomínky nemám, mě stačí i ten skin co tu je, mimochodem, neni defaultní, phpbb3 má jinej, jen jse chtěl, aby to vypadalo co nejvíc podobně původnímu foru
takže komplet design je na tobě
takže komplet design je na tobě
já bych dodal jednu maličkost která se mi nezamlouvá a to je ICQ ostatních uživatelů, ten starý systém,který napsal icq číslo dotyčného uživatele byl myslim si lepší.
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
přeindexován search index, takže už to vyhledává a navíc poměrně svižně
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Akorát si nějak nemůžu zvyknout na to, že označení nových přípěvků(malá ikonka oranžový stránka) je vpravo, místo původního místa vlevo,ale to je asi jen můj subjektivní dojem.
Nejsi sam. este kdyz moje druhy domovsky forum je este stary tak to je ted zmatek ale to je asi o zvyk
neexistuje tady nahodou funkce "oznacit vsechna temata jako prectena"...taky na filtr pod polozkou "zobrazit vsechna aktivni temata"?
tohle neni provokace...ale ctu jen par temat...
tohle neni provokace...ale ctu jen par temat...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě že jo
je to hned nahoře nad tématama
je to hned nahoře nad tématama
bohuzel nevidim... v ramci sekce jo...ale kdyz si das zobrazit vsechna aktivni ze vsech sekci tak ta moznost tady neni...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
njn, všechny aktivní už je výběr
musíš postupně v jednotlivejch sekcích
nebo by měl stačit web otevřít a zavřít, pak se to většinou vymaže a na témata co tě zajímaj si dej upozornění
musíš postupně v jednotlivejch sekcích
nebo by měl stačit web otevřít a zavřít, pak se to většinou vymaže a na témata co tě zajímaj si dej upozornění
mám dotaz někdy se mi nezobrazujou obrázky je to problém z mojí strany nebo to dělá ukažto ATD ?
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
dělá to ukažto, nový obrázky s emůžou ukládat rovnou sem na forum a do budoucna snad bude po problému