he ze to dokaze hypnotizovat? :-DKentoya píše:ad IWAN zruš ten kolotoč nebo ti dám banán :-D
just to necham nech to poradne leze na nerv
Mohl to víš že jo ale až nejdříve zítra zkusím pořádně vyfotit ten list co je k tomu to budeš mít lepšíOndraS13 píše:Měl bych prosbičku - mohl by jsi mi napsat rozsah těch klíčů a ořechů ? Předem děkuji !Vladislav Bureš píše:Manesmann nebo tak nějak už mám od nich jednu menší sadu skoro rok a supr jinak se neodírá nevymačkává tohle stálo 3990,- tak jsem zvědav
Mněl jsem dva druhy - tuhle a ještě něco - ale nepamatuju si a s obouma spokojenost ! - daj se asi sehnat dražší = lepší ! Ale tohle je za tu cenu optimální !kanicchi píše:Za tu cenu je to az neuveritelne dobra kupa - trocha by som sa aj bal kvality... Kde si to kupil? Ma este niekto skusenosti s touto znackou naradia? Dik.
mam už od nich jednu sadu skoro rok a nejeví žádné známky poškození otlačení ani ničeho podobného takže bych řekl že to bude supr a kord za tu cenu. Jasně že existují lepší ale řekl bych že toto bude naprosto dostačující.kanicchi píše:Za tu cenu je to az neuveritelne dobra kupa - trocha by som sa aj bal kvality... Kde si to kupil? Ma este niekto skusenosti s touto znackou naradia? Dik.