OT
Re: OT
Já jsem kupoval celou sadu na motor, takže tam byly, ale jestli to nemůžes sehnat jednotlivě, tak si to obkresli na těsnící papír co koupíš někde v mototechně za 50kč a vyřež-vystříhej... Žádná věda.
Když někomu řekneš, že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
Zkus mi hodit pozadavky do SZ, mrknu se.DarkEgg píše:nevite kde sezenu ty dve tesneni na sani? (mezi sanim a blokem, mezi tema dvouma kusama sani)
nissan nema, par jinech prodejcu nema
asi si ho budu muset nechat udelat co?
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
otazka za dva bludistaky!
k cemu slouzi tenhle tvrdej drat co drzim mezi prstama? je to uprostred palubovky za radiem, u modryho dvoukila sem koukal ze se pridelava k panelu s tlacitkama na ovladani vetrani..
k cemu slouzi tenhle tvrdej drat co drzim mezi prstama? je to uprostred palubovky za radiem, u modryho dvoukila sem koukal ze se pridelava k panelu s tlacitkama na ovladani vetrani..
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Slouzi k ovladani klapky topeni. Teplo/chlad.
Kde jsou ty bludistaci?
Kde jsou ty bludistaci?
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel jestli to neni nakej uzemnovak, ale prislo mi to divny.. takze ma nejakou funkci, jsem rad ze sem ho neuriz
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
GO motoru by kentoya
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
Už jsem se na to dříve ptal, ale bez odpovědi, tak to zopakuju: http://www.race-shop.sk/shop/26-podvozo ... ej-napravy Jaký prum. zvolit pro stabilizátor S13 s cačkem? Dávalo se se tam víc průměrů nebo mají všechny S13 s ca stejný stabilizátor? Včera jsem to letmo měřil a bylo to cca 25mm (měřil jsem mimo uložení) ale na netu jsem našel 24,28mm? Nerad bych aby mi v uložení "plandal" nebo byl až moc natěsno, dík.
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30
Ok a nevzpomene si někdo, kdo má předek na pur silentblocích jaký vnitřní prum. má uložení stabiku?Oni to mají na tom raceshopu tak nešikovně od 19 do 27mm kdyby tam byly jen dvě možnosti jako menší 200sx větší 240... ale takhle si lámu hlavu nad tím jestli bude 25mm dobrých nebo moc volné, jestli 24mm nebude naopak už moc natěsno, prostě nevím.
Nissan X-trail T30
Nissan X-trail T30