vylepšení fora
Re: vylepšení fora
Vyriešte to jednoducho, neuploadujte na ukažto ale na iné servery
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
icq jsem dodělal, dokonce ukazuje i online statusPetr.S14 píše:já bych dodal jednu maličkost která se mi nezamlouvá a to je ICQ ostatních uživatelů, ten starý systém,který napsal icq číslo dotyčného uživatele byl myslim si lepší.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
nějak nechápu tvůj problém, fora jsou skoro stejný:kuk1 píše:Akorát si nějak nemůžu zvyknout na to, že označení nových přípěvků(malá ikonka oranžový stránka) je vpravo, místo původního místa vlevo,ale to je asi jen můj subjektivní dojem.
- Přílohy
-
- forumnew.jpg (47.57 KiB) Zobrazeno 5475 x
-
- forumold.jpg (47.65 KiB) Zobrazeno 5472 x
Rek bych ze mysli to co ja a to je oznaceni primo u prispevku kdyz otevres thread Ale je to o zvyk.
To ICQ je cool
ten vykřičník je na to abych odeslal citaci zprávy,která je nějak mimo moderátorům ?
ten vykřičník je na to abych odeslal citaci zprávy,která je nějak mimo moderátorům ?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
jj,přesně to sem myslel,jen sem to blbě popsal.Omlouvám se.MYSAK píše:Rek bych ze mysli to co ja a to je oznaceni primo u prispevku kdyz otevres thread Ale je to o zvyk.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
vykřičník je na bonz "špatnýho" příspěvku moderátorům :-)Fire píše:To ICQ je cool
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
a teď zásadní otázka :-)
používal někdo chat? mám ho znovu přidat?
používal někdo chat? mám ho znovu přidat?
Já osobně sem tam byl jenom párkrát, ale vim že občas běžel a bylo tam docela dost lidí.. Já bych ho sem přidal
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem se tam juknul když jsem se v práci nudil ! - TeĎ se nudim občas taky a chat jsem marně hledal - ale nejsem na tom závislej ! Kdybych mněl říct jestli ano nebo ne přikláněl bych se k tomu ho sem znovu dát !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Chat je hlúposť, odporúčam shoutbox na našom fóre je to veľmi obľúbené a hlavne je to na hlavnej stránke a netreba sa nikde preklikávať.. ak by niekto chcel vidieť ako to vyzerá:
http://bf2.beastie.sk/index.php - chodťe úplne dole a tam to je.. (dúfam že to neberete ako reklamu)
http://bf2.beastie.sk/index.php - chodťe úplne dole a tam to je.. (dúfam že to neberete ako reklamu)
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zvláštní,když kliknu na odkza Členové(vpravo nahoře pod reklamou) tak mi to hodí :
Fatal error: Call to undefined function urlenquote() in E:\Apache2\www\200sx\forum\memberlist.php on line 1572
Fatal error: Call to undefined function urlenquote() in E:\Apache2\www\200sx\forum\memberlist.php on line 1572
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pokud zalozim nove tema, neobjevy se uplne nahoru, ale pod tematama oznacena jako "sticky"..pokud je jich tam nekolik, pak se to nove straci..je to neprehledne (treba v sekci bazar dily 200sx)
P.S.:taky nevim dle ceho je tema oznacena jako Sticky
S14a RB25
Tie témy hore sú vpodstate oznámenia, upozornenia, dôležité témy, globálne oznámenia atď., môže ich robiť len moderátor resp. admin, čiže ide o priazen admina(moderátora) či dá tvoju tému ako oznámenie a bude hore nad ostatnými príspevkamitomita píše:Pokud zalozim nove tema, neobjevy se uplne nahoru, ale pod tematama oznacena jako "sticky"..pokud je jich tam nekolik, pak se to nove straci..je to neprehledne (treba v sekci bazar dily 200sx)
nechces dat do zahlavi trasparentni logo? s tou bilou se mi to zda takovy rusivy
zkousel sem jak to vypada a rek bych ze lepsi, upraveny logo ti sem i dam
Ted sem si vsim dobry hlasky:)
Čeká na váš nová soukromá zpráva ve vašich příchozích zprávách
zkousel sem jak to vypada a rek bych ze lepsi, upraveny logo ti sem i dam
Ted sem si vsim dobry hlasky:)
Čeká na váš nová soukromá zpráva ve vašich příchozích zprávách
- Přílohy
-
- logo0000.gif (2.51 KiB) Zobrazeno 5170 x