kdo to byl ?
Re: kdo to byl ?
Tento víkend 28. - 29. byla spatřena dvěma nezávislými lidmi tmavá žřejmě grafitová S13, poprvé v České Třebové a pak projižděla kolem festaku Jamrock Žamberk(okr Ústí nad Orlicí)..někdo z fóra nebo prostě z okolí???? Díky
Úpravy: ...originál...
Minulý týden zelená S14 v Bechyni,jela směr náměstí,mám lahvově zelenou dvojkovou ochcávku a míjeli jsme se a ještě občas vídám bílou S14 v Opařanech u toho ústavu pro děti,nebo co to je..někdo z fóra?
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
V neděli bílá S14 zenki, směr od jindřicháče, pěknej bruuuuum zvuk
RS13 zenki + 1.6 NA daily
- Eradicator
- user
Ta bílá je moje a majitele zelené jsem ještě nekontaktoval.Igor píše:Minulý týden zelená S14 v Bechyni,jela směr náměstí,mám lahvově zelenou dvojkovou ochcávku a míjeli jsme se a ještě občas vídám bílou S14 v Opařanech u toho ústavu pro děti,nebo co to je..někdo z fóra?
Nissan 200sx S14a
http://www.youtube.com/watch?v=h_uXLwd_ubU
to je moje bejvala,akorad nevim jak se menuje ten kdo ji ma,uz sem myslel ze neexistuje.Petr.S14 píše:minulý pátek v praze u edenu, přímo u stadionu tahleta krasavice s bodcema na kolech vypadala moc pěkně
kolem druhý odpoledne..
makam na nem
Tak minuly vikend spatrena opet grafitová S13 v Letohrade..stale inkognito..
Úpravy: ...originál...
Ten se nepráskne, budem ho muset najít
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
Ja mam ze dneska,cca 18:30 Olomouc,ulice Velkomoravská.
Červená seriová 13ka,uvnitr borec v brylich kolem 30ti.
Červená seriová 13ka,uvnitr borec v brylich kolem 30ti.
97' ECR33 M-spec 2
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
pondeli kolem 9 vecer tmava S13 bez haubny jela smerem na usti nad labem... tak se priznejte...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Paradne vypadaji Z32 s menavkovym lakem (fialovo zelena) s budejickou znackou v CB :-O Cumel jsem jak puk, dokonce to vypadalo na kratkou verzi... Nevite nekdo?
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Ta bílá je moje a majitele zelené jsem ještě nekontaktoval.Eradicator píše:Igor píše:Minulý týden zelená S14 v Bechyni,jela směr náměstí,mám lahvově zelenou dvojkovou ochcávku a míjeli jsme se a ještě občas vídám bílou S14 v Opařanech u toho ústavu pro děti,nebo co to je..někdo z fóra?
Toho týpka s tím dvoukilem jsem viděl vyjíždět z křižovatky před náměstím,je tam levotočivá zatáčka a po pravý straně je parkoviště,tak od toho parkoviště,jezdil vždycky směr od Opařan mezi 4-5 tuším......mlaďák tak do 26 by voko
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
- Eradicator
- user
Kde bydlí vím. Ještě jsem se s ním ale nebavil.Igor píše:Ta bílá je moje a majitele zelené jsem ještě nekontaktoval.Eradicator píše:Igor píše:Minulý týden zelená S14 v Bechyni,jela směr náměstí,mám lahvově zelenou dvojkovou ochcávku a míjeli jsme se a ještě občas vídám bílou S14 v Opařanech u toho ústavu pro děti,nebo co to je..někdo z fóra?
Toho týpka s tím dvoukilem jsem viděl vyjíždět z křižovatky před náměstím,je tam levotočivá zatáčka a po pravý straně je parkoviště,tak od toho parkoviště,jezdil vždycky směr od Opařan mezi 4-5 tuším......mlaďák tak do 26 by voko
Nissan 200sx S14a
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mezi 19-20h jela z Ledenic do Ohrazeníčka naprosto prekrasna seriova seda S13 Nevi o ni nekdo neco? C-ckova znacka...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE