Lakovna Praha nebo okoli
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
Lakovna Praha nebo okoli
Zanedlouho budu potřebovat jedno auto co dělám odvést někam do lakovny.... Nemá někdo nějaký tipy nebo známosti nejlépe v Praze? Protože i drahý lakovny jak už sem viděl na vlastní oči dovedou lak totálně zku*vit
tak alespoň vědět kde je nějakej lakýra co opravdu dělá dobře.... díkec
tak alespoň vědět kde je nějakej lakýra co opravdu dělá dobře.... díkec
No mi mu rikame polejvac nedavno sem videl ochcavu na ktery prosvitali pres lak noviny taky ji delal von. Jinak obcas se trefi kdyz neni na kasi, ale je nejlevnejsi ze stednich cech a ma boxotasTM píše:diky ta tipy, nejak rychle to nespecha, rekneme za mesic nebo hned po novym roce
vita.s13 a odkud je? 18tis je dobra cena ale aby neodpovidala kvalite vis jak :-D
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
jenze to neni auto pro me a kdyz to lakyra zkurvi jde vina na me a to se bojimVita.s13 píše:No mi mu rikame polejvac nedavno sem videl ochcavu na ktery prosvitali pres lak noviny taky ji delal von. Jinak obcas se trefi kdyz neni na kasi, ale je nejlevnejsi ze stednich cech a ma boxotasTM píše:diky ta tipy, nejak rychle to nespecha, rekneme za mesic nebo hned po novym roce
vita.s13 a odkud je? 18tis je dobra cena ale aby neodpovidala kvalite vis jak :-D
kdyby na to byla i zaruka bylo by to nej snad se neco najde
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak tady třeba jeho bejvalé karky:otasTM píše:tak sem volal tomu Rudovi zněl vpohodě a co nabízel zní taky dobře....
nevíte někdo jestli má někde na webu nějaký fotky co dělal? já na bmw clubu nejsem registrovanej a nevidim obrázky
díkec
tady moje sprint kara:
moje Mr2 a Swift Gti: :-D
Tohle se dělalo nedávno,sice je to děs,ae zakaznik to takhle chtěl