Vytvoření prezentace
-
- Member
Vytvoření prezentace
Čus kluci rád bych si vytvořil ňaké prezentační video z fotek a videí a s hudbou.V jakém programu to půjde nejlépe?Díky
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vytvoření prezentace
Co vim tak choseCZ měl úžasnou prezentaci !
http://www.stream.cz/video/11/134127-ni ... tavba-auta
A někde tady psal o tom v čem to dělal ale to hledat nebudu ! Radši se ho zeptej ! Ale vim že to tu proběhlo !
http://www.stream.cz/video/11/134127-ni ... tavba-auta
A někde tady psal o tom v čem to dělal ale to hledat nebudu ! Radši se ho zeptej ! Ale vim že to tu proběhlo !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
SONY VEGAS 8 PRO, prográmek ma do 150 MB a je jeden z tých jednoduchších programov
Vyzkoušel jsem jich dost a nejlépe mi sednul taky ten Sony Vegas 8
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- MrDeesh
- user
- Kontaktovat uživatele:
No já myslim, že na to uplně stačí obyč Movie Maker, kerej je normálně součástí XPéček, ale jak myslíte...
Ten ani neumí s .movama...je to fakt jen nouzovkaMrDeesh píše:No já myslim, že na to uplně stačí obyč Movie Maker, kerej je normálně součástí XPéček, ale jak myslíte...
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to ja sem s tym nespravil nic.. to sem musel nastahovat kopu convertoru abych tam neco dostal a aj tak to na mne dlabalo..MrDeesh píše:No já myslim, že na to uplně stačí obyč Movie Maker, kerej je normálně součástí XPéček, ale jak myslíte...
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
vegas 8.. jedině..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- MrDeesh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak záleží na tom odkaď to video je, dyž je z foťáku v MOVu tak je to docela blby...
www.Animoto.com - ale je to placene, v neplacene verzi mas maximalne 30 vterin.
'01 Nissan Skyline R34 GTR LHD
'99 Nissan Silvia S15 LHD
'97 Nissan 260SX S14.5
'97 Nissan 200SX S14
'90 Nissan 200SX S13
'93 Nissan 200SX S13 (SOLD - DRIFT machine)
'93 Mazda RX-7 FD (SOLD - STREET machine)
'99 Nissan Silvia S15 LHD
'97 Nissan 260SX S14.5
'97 Nissan 200SX S14
'90 Nissan 200SX S13
'93 Nissan 200SX S13 (SOLD - DRIFT machine)
'93 Mazda RX-7 FD (SOLD - STREET machine)