Toyota MR2
Toyota MR2
Sorry za lehce offtopic.
Kamarád zvažuje koupi Toyoty MR2, MarkII, ročník 92 (viz Tipcars, červená za 159k). Nemáte někdo s tímto autem zkušenosti? Přijde mi to jako docela dobrá alternativa k SXu, akorát o něco méně praktická (dvě sedadla) a o něco méně výkonná (ta verze bez turba má jen 150koní).
Kamarád zvažuje koupi Toyoty MR2, MarkII, ročník 92 (viz Tipcars, červená za 159k). Nemáte někdo s tímto autem zkušenosti? Přijde mi to jako docela dobrá alternativa k SXu, akorát o něco méně praktická (dvě sedadla) a o něco méně výkonná (ta verze bez turba má jen 150koní).
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
napiš landerovi na lander@email.cz
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
http://www.toyotaklub.cz/ CZ toyota klub
http://www.toyotateam.sk/ SK toyota klub
Tu urcite budu vediet poradit.
http://www.toyotateam.sk/ SK toyota klub
Tu urcite budu vediet poradit.
Nissan 200SX S13 1990
Ale no tak, trochu soudnosti by neškodilo. Já myslím že postavit sériové SXo proti sériové turbo mr2, tak se SXo nechytá, ani ve zryhlení, ani v zatáčkáchNo_name píše:já bych řekl,že se to s dvoukilem vůbec rovnat nedá
neměl jsem na mysli zrychlení nebo tak,ale měl jsem na mysli motor uprostředPeca píše:Ale no tak, trochu soudnosti by neškodilo. Já myslím že postavit sériové SXo proti sériové turbo mr2, tak se SXo nechytá, ani ve zryhlení, ani v zatáčkáchNo_name píše:já bych řekl,že se to s dvoukilem vůbec rovnat nedá
Kdybych měl možnost výběru, když sem kupoval 2kilo, Tak bych jednoznačně šel do MR2. I s motorem uprostřed se dá pekně driftit, ale hlavně je to dospělý sporťák v malém provedení. Ale každopádně přeplňovanou verzi. SXko je sice driftovací ikona, ale osobně sem vyrostl na JGTC a DTMkách vůbec, tak mě prosím nekamenujte
no tak s13 by dala hlavně v zatáčkách voeGerox píše:jsem to ridil....predek ultralehkej...na vode abs cvaka hned...zadek lita hezky...ale je to total mrnavy...a mate pravdu 13 by dala na prdel urcite...mozna na zrychleni ale zatacky s tim lehkym perdkem nevim nevim...je to docela zradne auto pro ridice s malymi zkusenostmi...
Tím bych si nebyl tak jistý No_nameNo_name píše:no tak s13 by dala hlavně v zatáčkách voeGerox píše:jsem to ridil....predek ultralehkej...na vode abs cvaka hned...zadek lita hezky...ale je to total mrnavy...a mate pravdu 13 by dala na prdel urcite...mozna na zrychleni ale zatacky s tim lehkym perdkem nevim nevim...je to docela zradne auto pro ridice s malymi zkusenostmi...
a já docela joBrblak píše:Tím bych si nebyl tak jistý No_nameNo_name píše:no tak s13 by dala hlavně v zatáčkách voeGerox píše:jsem to ridil....predek ultralehkej...na vode abs cvaka hned...zadek lita hezky...ale je to total mrnavy...a mate pravdu 13 by dala na prdel urcite...mozna na zrychleni ale zatacky s tim lehkym perdkem nevim nevim...je to docela zradne auto pro ridice s malymi zkusenostmi...
Abychom tady tu debatu nějak uzavřeli, myslíte že je to vhodné auto pro toho mého kamaráda, který má sice naježděno hodně ale je zvyklý spíše na předokolky? Je řeč o nepřeplňované verzi...