Zdravim, uz jsem zoufalej nema nekdo nejake napady? Děkuju
Abs mám z auta venku už delší dobu stavby. Mám pocit, ze mi to uz nikdy snad brzdit nebude. Mam original abs valec, original posilovac, zrepasovane brzdice a na predek udelane téčko.
Na valci je napsano f a r jako predek a zadek. Dva vyvody, zadek jsem poslal trubkou na zadek a dale origo rozdelovac Nissan na LZ a PZ kolo. Druhy vyvod F predek jsem poslal trubku do téčka a z téčka LP a PP kolo. Zkousel jsem odvzdusnit, kdyz uz mi zadne bublinky nesli, usoudil jsem ze ok (opakovan proces odvzdusneni minimalne 3 krat za sebou). Pedal byl ale stale takovy mekky. Po nastartovani byl mekkci a byl tam naznak toho ze se mi nechce vratit. Uz nevim co mam delat. Mam sto chuti to hodit ze skaly po roce a pul. Pri intenzivnim slapani za vypleho motoru slysim jak nekde unika jakoby vzduch v motorovem prostoru.
Jeste mam pripraveny bokem jiny abs valec tak zkusim ten, vlezu pod auto a zkontroluju spoje starych trubek s novymi jestli nekde nerosi pri nastartovanem motoru a slapani na brzdu. Potom uz nevim a proto se obracim na vas. Kdyby se nekdo chtel stavit, jsem z prahy 5. Děkuju za odpoved
Jeste jedna otazka, ma byt spoj valec -> posilovac utesnen?
Jeste EDIT: Posilovac predchozi byl prasklej v miste ktere je uvnitr kabiny p pod tou ochranou gumickou. Vymenil jsem ho za jiny. Zpetny ventil na hahdici z posilovace do sání íje také v pořádku.
Zoufalé pokusy aby dvoukilo brzdilo - VYRESENO
- Invisibl3
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zoufalé pokusy aby dvoukilo brzdilo - VYRESENO
Hodny zensky jsou jako funkcni cacko. Vsichni vi ze existuji, ale nikdo je nikdy nevidel www.garazkralupy.cz www.f-bazar.cz www.f-aukce.cz
Ca18det
FMIC
T28
Stage 2 chip
Velká dávka štěstí
Ca18det
FMIC
T28
Stage 2 chip
Velká dávka štěstí
Re: Zoufalé pokusy aby dvoukilo brzdilo
Měl jsem stejny problem a nakonec to byla uplna blbost za kterou bych se měl stydět =D a to že jsem přehodil brzd třmeny, ( levy za pravy ) nejak mi to pořad nedochazelo nebo jsem to pořad nemohl odvzdušnit a pak mi to tu nekdo poradil když si toho všiml na fotce...
takže si to překontroluj, prostě odvzdušnovaky musi byt nahoře =D
takže si to překontroluj, prostě odvzdušnovaky musi byt nahoře =D
jo a kdyby to byl posilovač tak brzd. pedal maš tvrdy jak kamen při bržděni a auto by nebrzdilo =)
Obcas je problem se zavzdusnenym brzdovym valcem. Mel by se naplnit brzdovkou na ponku a pak sup s nim do auta.
BTW dobra vec je tlakova plnicka brzd. Jde levne vyrobit i doma.
https://www.youtube.com/watch?v=Mdcn1USVQ-w
BTW dobra vec je tlakova plnicka brzd. Jde levne vyrobit i doma.
https://www.youtube.com/watch?v=Mdcn1USVQ-w
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- Invisibl3
- user
- Kontaktovat uživatele:
Odvzdusnovaky mam dole Sakra ted jsem si toho vsiml na foto. Ja prave je tam montoval jen tak podle sebe, rikam si no kam tece kapalina kvuli gravitaci, no dolu zejo Sakra.
No takze zitra me cekaji dve veci. Prehodim brzdice a vymenim valec s tim ze ho zaleju. Zalejt predpokladam otvorama na trubky Blba otazka ale precejen mam rad poradek.
A vi nekdo jestli ma byt ten spoj valce s posilovacem utesnenej?
No takze zitra me cekaji dve veci. Prehodim brzdice a vymenim valec s tim ze ho zaleju. Zalejt predpokladam otvorama na trubky Blba otazka ale precejen mam rad poradek.
A vi nekdo jestli ma byt ten spoj valce s posilovacem utesnenej?
Hodny zensky jsou jako funkcni cacko. Vsichni vi ze existuji, ale nikdo je nikdy nevidel www.garazkralupy.cz www.f-bazar.cz www.f-aukce.cz
Ca18det
FMIC
T28
Stage 2 chip
Velká dávka štěstí
Ca18det
FMIC
T28
Stage 2 chip
Velká dávka štěstí
=D no vidiš, stači tak malo =D , co se tyče valce tak ja ho nezaleval a neměl jsem s nim problem, osobně si myslim že tam by se dit problemy neměly když ho nezaleješ ale nevim třeba se mi to jen prostě nikdy nestalo =)
Ten problem mas celej v tech odvzdusnovakach
Prehod strmene L za P,odvzdusni a malo by to byť ok.