Brzdové desticky na predek - jake učinnější použit?
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Brzdové desticky na predek - jake učinnější použit?
Chci montovat facelift kotouče Zimmermann 280mm a chtel bych použít nějaké účinnější brzdové destičky.
Auto bude pouzivano prevazne v normalnim silnicnim provozu a proste bych chtel neco co brzdi lepe nez seriove desky a je pouzitelne v normalnim provozu - neco co za studena brzdi.
Alternativy:
Desky Ferodo DS2500 ale nejsem si jisty jestli jsou vhodne na me pouziti - problemy s brzdenim za studena. Desticky mohu sehnat - vím kde....
Desky Ferodo DS2000 - ty vypada ze by meli byt na moje urceni idealni ale problem je v tom ze nevim jestli se delaji na 200SX a kde je sehnat....
Obyc desky Ferodo FDB691 - neni problem sehnat
Mate nekdo zkusenosti s vyse jmenovanymi destickami a nebo pripadne víte kde sehnat DS2000? Nebo jake jinne desky by jste mi doporucily? Rekneme ze jsem ochoten do desek investovat max. 5000Kč
Diky za pripadne rady....
Auto bude pouzivano prevazne v normalnim silnicnim provozu a proste bych chtel neco co brzdi lepe nez seriove desky a je pouzitelne v normalnim provozu - neco co za studena brzdi.
Alternativy:
Desky Ferodo DS2500 ale nejsem si jisty jestli jsou vhodne na me pouziti - problemy s brzdenim za studena. Desticky mohu sehnat - vím kde....
Desky Ferodo DS2000 - ty vypada ze by meli byt na moje urceni idealni ale problem je v tom ze nevim jestli se delaji na 200SX a kde je sehnat....
Obyc desky Ferodo FDB691 - neni problem sehnat
Mate nekdo zkusenosti s vyse jmenovanymi destickami a nebo pripadne víte kde sehnat DS2000? Nebo jake jinne desky by jste mi doporucily? Rekneme ze jsem ochoten do desek investovat max. 5000Kč
Diky za pripadne rady....
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
dost ludi sa stazuje na 2000, ze sa daju rychlo uvarit... 2500 lepsie, ale zas studene su na prd... 3000 idealne na rychlu jazdu, ale na studeno... dost slabe... ale napr v rally nestihnu moc vychladnut.. :-) jeden znami raz mal nejake mintexi, tie brzdili vzdy, len problem bol, ze jedny dosky prezili dve sady kotucov... potom su este sportove zmesy od pagid (spickove), len problem je, ze ak ich chces kupit napr na SK, tak ti povedia, ze "MY ROBIME LEN AUTA".... nebol ani tak problem s autom, ale skor to, ze zlte-nezponaju to... ani s presnym objednavacim cislom... zmes dosky sa lisi farbou...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
A delaji Ferodo FDS i na vetsi kotouce 280mm? Vis neco vic o tech deskach....oznaceni atd. Za tim oznacenim FDS by melo byt jeste nejake cislo. Nebo pripadne nejake odkazy na info a prodejce?raddy píše:Moj tip je Ferodo FDS, su na bezne jazdenie naozaj dost dobre ,mam ich s kotucmi zimmerman
A nebylo oznaceni jinak? Na www.brzdy.cz maji pro mensi brzdove kotouce v nabidce desky FCP600 - tuningovy a zavodni material...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
zkusil bych Idaha935Baby píše:A delaji Ferodo FDS i na vetsi kotouce 280mm? Vis neco vic o tech deskach....oznaceni atd. Za tim oznacenim FDS by melo byt jeste nejake cislo. Nebo pripadne nejake odkazy na info a prodejce?raddy píše:Moj tip je Ferodo FDS, su na bezne jazdenie naozaj dost dobre ,mam ich s kotucmi zimmerman
A nebylo oznaceni jinak? Na www.brzdy.cz maji pro mensi brzdove kotouce v nabidce desky FCP600 - tuningovy a zavodni material...
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Diky za rady, zkusim napsat Idahovi co mi nabidne...
Jinak jsem zapomnel napsat jednu dulezitou vec:
Chtel bych aby destičky zvladli prilezitostne jizdy na okruhu
Jinak jsem zapomnel napsat jednu dulezitou vec:
Chtel bych aby destičky zvladli prilezitostne jizdy na okruhu
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
zase jsem se spatne vyjadril, nemyslel jsem aby zvladli nejaky race mod ale proste jako jsi psal treba ty aby nezvadli hned po 4. zatacce atd.Kentoya píše:jediné řešení
Nehodlam s autem jezdit 20 kol stylem brzda-plyn. To vyuziti na okruhu je fakt okrajova zalezitost...