kat mam doma a je OK jestli ho chcešporsacek píše:Tak budu muset v kvetnu na STK mam strach ze kat je v prrrr. Takze emisema to asi neprojde co ted .
Zadni plato
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Jeste jsem s Autem na STK nebyl no teda ne ze bych zadne nemel ale vse co jsem mel tak nez prisly 4 roky tak sly z domu . Letos jdu s Avensisem za tyden ale snad to zvladne budou mu 4 roky .Uvidim co tam reknou a treba bude s chlapkem řec . a dohodnu se snim na Nissanka .
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Dik moc ale jsem predbezne dohodlej s Kentoyou .
Ale na tebe budu mit prosika ohledne cipu ST1 co ktomu je potreba atd . a cca kolik koniku to hodi na vrch .
Ale na tebe budu mit prosika ohledne cipu ST1 co ktomu je potreba atd . a cca kolik koniku to hodi na vrch .
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
na plne vyuzitie stage1 cipu je potrebna walbro palivova pumpa. pokial nezmenis max. tlak turba, tak samotny stage1 cip prinesie velmi prijemny narast krutiaceho momentu v nizsich otackach (auto je pruznejsie-kvoli optimalnejsiemu davkovaniu paliva), avsak celkovy maximalny vykon sa vyrazne nezmeni.porsacek píše:Dik moc ale jsem predbezne dohodlej s Kentoyou .
Avsak ucelom stage1 cipu je vyuzitie zvysenia tlaku turba na 1bar. V tomto pripade zabezpeci spravne (a bezpecne) davkovanie paliva a korektne nastavenie predzapalu na zamedzenie detonacii. Vykon v tomto pripade stupne na cca 220k v zavyslosti od ostatnych uprav (hlavne vyfuk a sanie) a stavu motora.
Samozrejme podmienkou na bezpecnu prevadzku pri tlaku turba 1bar je dobry stav turba, motora a walbro palivova pumpa.
Fajn tak to budu muset nejdrive poradne otestovat jak je na tom motor a pak teprve neco delat . Jak jednoduse poznam ze je motor ok (ted jede i tahne dobre jde krasne do otacek zadne divne zvuky z neho nejdou . Olej je po vymene a z vyfuki nejde zadny kour .
v podstate staci zmerat kompresiu a tlak oleja...porsacek píše:Fajn tak to budu muset nejdrive poradne otestovat jak je na tom motor a pak teprve neco delat . Jak jednoduse poznam ze je motor ok (ted jede i tahne dobre jde krasne do otacek zadne divne zvuky z neho nejdou . Olej je po vymene a z vyfuki nejde zadny kour .
Kde zmerim tlak oleje a kompresi musim nechat zmerit nekde v servisu .
kompresiu si bez problemov zmeras aj sam, samozrejme potrebujes manometer, univerzalny stoji par korun...porsacek píše:Kde zmerim tlak oleje a kompresi musim nechat zmerit nekde v servisu .
tlak oleja radsej v servise, v principe sa tlakomer pripaja namiesto cidla tlaku oleja pri olejovom filtry, potrebujes manometer a kus hadice...
Dik to je dobre vedet .
Testnu v tydnu jestly to projde a kdyz ne tak se ozvu .
Testnu v tydnu jestly to projde a kdyz ne tak se ozvu .
Kluci asi jsem neco posral mel jsem rozebrany IDLE SWITCH a dal jsem to pak dohromady a ted kdyz kdykoliv pridam nebo uberu tak to dost cukne nejde to plynule . Jo sem v...l ..