Downpipe
Co mate vsetci s tou postou?
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zajed si nekdy na vylet k nam do Jihlavy, ale predtim sem neco posli. Pak si to zkus jit vyzvednout a pochopis... Misto doruceni najdes ve schrance listek, i kdyz jsi doma, kdyz se to pokusis (pristi den) vyzvednout, nemuzou to najit a musis prijit znovu, pokud uz to najdou, je to zpravidla znicene (mensi veci) a pokud to neni znicene, nemuzou najit papiry a nemaji to podle ceho vydat (pripadne maji jen papiry, ale balik ne...). A stezovat si muzes maximalne na lamparne.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
No tak tady je to pravidlo. HF k telefonu (spravne balene a pojistene) znicili, neumis si predstavit ty kecy kolem ("tak vy si to tedy neprevezmete, jo? A to mam jako poslat zpatky odesilateli?"), koberec od Blazna nedorucili, olej od Pecy nedorucili a hledali ho 2 dny, pak k nemu nemeli papiry, prevzeti jsem jim podepisoval na kus baliciho papiru, kdyz jsem pak mel uz olej doma, poslali mi za 2 dny vyzvu k vyzvednuti... No comment. Ja takhle pracovat, tak jsem davno na ulici a ani ty davky nedostanu...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
To mate blbe,my to tu tak nemame.U nas je to v poho,aj ked ja racej z ciech po PPL.
Powered by Buky NO LIMIT
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
uplne cirou nahodou mam neco pracovne s postou a doporucuju si normalne stezovat
staci telefonem na reklamace nebo mailem, dopisem jak je libo..
oni to musi resit a podat vysvetleni-odpoved na stiznost ve vesech pripadech
kdyz sem cetl nektery ty stiznosti tak sem se musel smat na co vsechno musej chudaci zensky odpovidat obcas si ty lidi moc servitky neberou a na hulvata jim v dopise vynadaj do vseho moznyho
ale kdyz si nikdo stezovat nebude tak se nic nezmeni...
staci telefonem na reklamace nebo mailem, dopisem jak je libo..
oni to musi resit a podat vysvetleni-odpoved na stiznost ve vesech pripadech
kdyz sem cetl nektery ty stiznosti tak sem se musel smat na co vsechno musej chudaci zensky odpovidat obcas si ty lidi moc servitky neberou a na hulvata jim v dopise vynadaj do vseho moznyho
ale kdyz si nikdo stezovat nebude tak se nic nezmeni...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si uz nekolikrat stezoval, v podstate se mi smali do ksichtu a na tohle ja nejsem zvedavy ani na to nemam cas. Proste pokud to jen trochu jde, pouzivam cokoliv jineho. Hlavne - jsou tam porad stejni lide (ne na prepazkach, ale ve vedeni) a ti si pod sebou vetve podrezavat nebudou. Zenska na prepazce me sere jen tehdy, kdyz si nedela svou praci, vykecava se s kamoskou a neodbavuje cekajici klienty. Ale to nemeni nic na tom, ze mistni pobocka nefunguje jako celek.
pablo
ja posilal naposledi radymu nejake prachy a epromky tak sem im to poistil na 5000sk a nebyl problem