K: plastiky co drzi predni podbehy na blatnikach
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
K: plastiky co drzi predni podbehy na blatnikach
mel jsem to rozebrany asi az moc dlouho a nejak to nikde nemuzu najit.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, ja te tapnout za pazoury, jak mi to beres z auta, tak ti je obe polamu tak, ze ti je budou muset zdratovat a asi bych si parkrat i poradne kopnul240SX píše:Co takhle je někomu ukrást přímo z auta.Ztačí ti křižák. Co vím ,tak já jsem je čoroval z Nissan primery,jsou úplně stejné.
jinak nic proti
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
jednou jsem chytil nejakyho chudaka, jak se mi dobejval do auta.... promacknul jsem si dvere jeho hlavou....Piettro píše:.... to snad nemyslis vazne, ze ne...240SX píše:Co takhle je někomu ukrást přímo z auta.Ztačí ti křižák. Co vím ,tak já jsem je čoroval z Nissan primery,jsou úplně stejné.
Ty vole, ja te tapnout za pazoury, jak mi to beres z auta, tak ti je obe polamu tak, ze ti je budou muset zdratovat a asi bych si parkrat i poradne kopnul
jinak nic proti
To ti pak doporučuji léčbu na nervy.Ve světě se dějou daleko horší věci .Piettro píše:Ty vole, ja te tapnout za pazoury, jak mi to beres z auta, tak ti je obe polamu tak, ze ti je budou muset zdratovat a asi bych si parkrat i poradne kopnul240SX píše:Co takhle je někomu ukrást přímo z auta.Ztačí ti křižák. Co vím ,tak já jsem je čoroval z Nissan primery,jsou úplně stejné.
jinak nic proti
Rehy píše:jednou jsem chytil nejakyho chudaka, jak se mi dobejval do auta.... promacknul jsem si dvere jeho hlavou....Piettro píše:.... to snad nemyslis vazne, ze ne...240SX píše:Co takhle je někomu ukrást přímo z auta.Ztačí ti křižák. Co vím ,tak já jsem je čoroval z Nissan primery,jsou úplně stejné.
Ty vole, ja te tapnout za pazoury, jak mi to beres z auta, tak ti je obe polamu tak, ze ti je budou muset zdratovat a asi bych si parkrat i poradne kopnul
jinak nic proti
Vidíš,nervy,a zbydečně promáčklé dveře. Kámošovi se taky dobýval do auta asi tak 120kg cikán,známý rváč,takže on jen tak tiše přihlížel.