Prodej 200sx s13
Re: Prodej 200sx s13
Áha mě by spíš zajímal motor v jakym je tam stavu, ani mi nejde o ty plasty, beztak bych tam dal asi jiný
Mazda RX-7 FC3s TII black/green edition
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
To Swejky - pokud je motor na tom jak řiká Landis tak je fine - taky jsem ho neviděl jet - ale na tom se dohodni s nim - já když jsem tam byl tak zrovna byl Landis v Rakousku a auto mnělo venku řídící jednotku :/
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
to Landis. Fakt sorry za OT, ale co su to za svetla, (neviem ako sa volaju ) pod vyklapackami??
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Smerovky a obrysove ci jak si to myslele???driftak píše:to Landis. Fakt sorry za OT, ale co su to za svetla, (neviem ako sa volaju ) pod vyklapackami??
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
jimmy mslim presne tie biele(priesvitne ci ake namiesto na S12 su tam parkovacky. .-)). brutalne sa mi to paci takto zladene. :-)Jimmbo píše:Smerovky a obrysove ci jak si to myslele???driftak píše:to Landis. Fakt sorry za OT, ale co su to za svetla, (neviem ako sa volaju ) pod vyklapackami??
- Přílohy
-
- Svetla.jpg (66.83 KiB) Zobrazeno 5016 x
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700
tak tohle je snad komplet z MR2 (SW20) a na S13 preface tyhle cire blinkry z parkovackama stoji skoro 3000
Sorry Landis za OT
jinak sem zkousel tatika ukecat at si to tvy veme ale nejak se mu do toho nechce skoda no.
Sorry Landis za OT
jinak sem zkousel tatika ukecat at si to tvy veme ale nejak se mu do toho nechce skoda no.
má tu někdo číslo na toho landise?? popřípadě ví někdo v jakym stavu je ten motor?? jestli jede jak má, jeslti nepálí olej, atd atd.
Mazda RX-7 FC3s TII black/green edition
takhle číslo na něj mám, zítra ve dvě odjíždí do rakouska za prací, motor dělal michal z frýdku místku, je to ten člověk o kterém tvrdím, že do motorů jen fušuje, ale nikde není napsaný že se mu tento motor povedl, nepovedl, to auto udávanou cenu má, vysypal se do něj cca 300 papírama, ale ne všechny peníze v autě jsou, hodně sežral michal, v motoru je nové olejové čerpadlo, gt2871, vstřiky 444, a váha z rb motoru a kit IC, a pokud dobře počítám, tak jen tohle má hodnotu cca 50 000kč
Ahojte,
mohl by mi nekdo poslat cislo na LANDISe prosim a odkud je. Ma to LSC? O 200sx premyslim uz pres rok a tehdy to vyhral Civic VTi, nicméně .....čas nadešel... :-)
mohl by mi nekdo poslat cislo na LANDISe prosim a odkud je. Ma to LSC? O 200sx premyslim uz pres rok a tehdy to vyhral Civic VTi, nicméně .....čas nadešel... :-)
heh jo LSD
areuratty píše:Nemyslíš LSD?Bishop píše:Ma to LSC?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zdar..Nevite jestlu uz je prodane? Nebo stale k mani? Na Ladise sem nenasel email..Tak jestli vam nekomu psal pls napiste mi ho dekuju