K: 200sx s13
K: 200sx s13
Chtěl bych si pořídit nissana 200 sx s 13,bude na normální provoz,potřeboval bych spolehlivé auto bez větších investic do blízké doby,byl bych rád kdyby měl najedo do 150 tis km,cena okolo 70 tis pořizuji podobné auto poprvé takže budu moc rád za všechny rady:)
Nissan 200sx s13 Ca18det
Re: K: 200sx s13
koukni kdyžtak na moji nabídku - dnes jem ji zveřejnil - zatím jen zde na foru - pokud jsi z Brna můžem se i potkat, i když třebas nebudeš teď kupovat, tak mohu ukázat co a jak ať víš..... Zatím ještě sám nevím jeslti ji zvládnu prodat.... Mám ji 10 let a jsem na ní víc než zvyklý
Tom
jsem z Prahy,a na tvuj inzerat jsem uz koukal,chtel sem hodit jen ten vlastni abych kouknul co mi kdo napise ale jestli bys mel cestu do Prahy urcite bych byl rad kdyby ses ozval
Nissan 200sx s13 Ca18det
řešilo se to tu hodněkrát je to starej sporťák takže do něj budeš muset pořád vrážet,aby bylo spolehlivé!
je mi to jasný,jen myslim aby se mi za měsíc nesesypal motor a auto nebylo dva měsíce mimo provoz
Nissan 200sx s13 Ca18det
to by bylo asi dyl než 2 měsíce.....
placnul sem ,fakt o s13 nevim vic nez co jsem si cetl tady na foru,za jakoukoliv radu do zacatku budu vdecnej
Nissan 200sx s13 Ca18det
já jsem za ty roky co to mám měnil pár prkotin, výfuk, pak lambda sondu, rozvody. Pak dvě střední opravy - repas turba, repas převodovky.... Jinak jen gumy, brzdový destičky a olej....
Tom
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mám tady v Praze v podstatě tři (spíš dvě a půl)na každém je něco co je třeba udělat a tomu odpovídají i ceny ale jedem má dobrý motor a jede jak zběsilý mám tři různé sady kol nové brzdy co ještě nejsou na autě a spoustu věcí pro úpravu. dá se i lecos nakombinovat auta jsou s klimou se střešním oknem i bez. je toho dost pokud máš zájem pošli sz nebo kontakt z inzerátů a můžeš se podívat projet.