K: 200sx s13
K: 200sx s13
Kúpim s13-tku, s papieramy-SK, pojazdnú, najlepšie ak by to bol východ Slovenska, ak o nejakej nahodou viete dajte vediet..dakujem
Re: K: 200sx s13
Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...
no praveze by som sa chcel vyhnut tym debilným poplatkom ...to by som uz bral z cz ...isteho času tu v Mi bola na predaj v jednom bazare taká žlta s takým hnusím krídlom...bochvie kde je teraz..Dodo píše:Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...
Ta z hnustným krídlom je moja ale není na predaj už je do projektu, ale v Michalovciach má člen z fora Snotty 200sx-ku skús sa sním skontaktovať či ju náhodou nepredá.Odkial si ináč?lukyn0 píše:no praveze by som sa chcel vyhnut tym debilným poplatkom ...to by som uz bral z cz ...isteho času tu v Mi bola na predaj v jednom bazare taká žlta s takým hnusím krídlom...bochvie kde je teraz..Dodo píše:Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...
forum/viewtopic.php?f=151&t=21632lukyn0 píše:Kúpim s13-tku, s papieramy-SK, pojazdnú, najlepšie ak by to bol východ Slovenska, ak o nejakej nahodou viete dajte vediet..dakujem
Viem o tejto S13, STK+EK do 7/2014, zvonka pekna zospodu hrdzava nosniky pod soferovými nohami. Za 2500eur by som ju dal. Koni podvozok, FMIC, GT28R orig GARRETT.
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
ja som vedel ze sa nestratila.. jasne z ním som už hodil reč, ja som z Mi priamo...RUDIDRIFT píše:Ta z hnustným krídlom je moja ale není na predaj už je do projektu, ale v Michalovciach má člen z fora Snotty 200sx-ku skús sa sním skontaktovať či ju náhodou nepredá.Odkial si ináč?lukyn0 píše:no praveze by som sa chcel vyhnut tym debilným poplatkom ...to by som uz bral z cz ...isteho času tu v Mi bola na predaj v jednom bazare taká žlta s takým hnusím krídlom...bochvie kde je teraz..Dodo píše:Uf to budes mat tazke podla mna.. u nas niesu. skus polsko ...
Takže 60km od seba to nieje dialka keby sa ti niečo podarilo kupiť tak sa ozvy som zvedavý na dvoukilo
ak sa podarí, tak určiťe...