A este stale si ho nevidel. :-D Ja len dufam ze Marcel nebude jazdit ako prasa, a podari sa mu ho nerozbit. Zatial je nadmieru spokojny s autom a uziva si ho naplno.scarfacesk1 píše:uz je predane dufam ze ho dnes uvidim
P: svoje 200sx S14 - PRODÁNO
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: svoje 200sx S14
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- Láďa z UDC
- user
Re: P: svoje 200sx S14 - PRODÁNO
...no to by byla škoda, kdyby ho rozbil... Hlavně, aby mu auto dobře sloužilo, tak jako mě... Ale abych se přiznal, tak se mě po Nissánkoj stejská....
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm
NYNÍ - Škoda SuperB 1.9 TDI PD, 96kW
NYNÍ - Škoda SuperB 1.9 TDI PD, 96kW
Kasli na supa, porid S15 ci Sky.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zatial si len pekne postupne zvyka na vykon, a zadny nahon. Kym si nezvykne, tak sa nemusime bat rozbitia auticka. Budeme riesit este ten vyfuk, ... Lebo to naposledy strasne dymelo, ... musime porobit par veci a bude to OK.Láďa z UDC píše:...no to by byla škoda, kdyby ho rozbil... Hlavně, aby mu auto dobře sloužilo, tak jako mě... Ale abych se přiznal, tak se mě po Nissánkoj stejská....
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700