P: Kašna 200sx s13 komplet se všim -PRODÁNO
P: Kašna 200sx s13 komplet se všim -PRODÁNO
Zdravim, kvuli idiotum který lidi okrádaj o prachy jsem se dostal doblbé finanční situace a potřebuju se zbavit všeho co mám v garáži , kastle má ošetřený motorový prostor provařený zatmelený a nastříkaný v plniči, zrovna jsem se pustil do vyvařování nosníku ale na to už nezbyl čas dodělat, auto má sundanou přední nápravu a je na kozách, nemám v tuto chvíli bohužel čas dát auto do kupy, kdyby se někdo našel kdo by chtěl auto dodělat bylo by to fajn chybí na tom málo a bude komplet ošetřený, mám k němu ještě jedny nápravy komplet opískovaný a provařený a stříklý do komaxitu takže fakt chybí čistě jen dovařit nosník a je to, mám tu dokonce i spešl míchanou barvu fialovou kterou jsem chtěl dát do motorovýho prostoru v ceně 1500.K autu jsou i litý kola.K autu je uplně všechno krom motoru, a ještě nějaký díly na víc, potřebuju se toho zbavit a to co nejrychlejc takže prosím cenu navrhněte a určitě se domluvíme. Veškerý info najdete ve členech. Popřípadě bych k tomu dal i kola ale to vše po domluvě. Prosím ýájemci volat na číslo 776041324 sem na forum nemam vubec cas chodit jsem od rana do vecera v praci tak prosim volat diky mejte se
Naposledy upravil(a) Bastardd dne 12.03.2013, 07:52, celkem upraveno 2 x.
Re: Kašna 200sx s13 komplet se všim
A kdyby byl třeba i zájemce na toto tak pište...zase ve členech je zdokumentováno jak jsem kola celý předělal, jsou navařený nový hrany vyleštěný límce a stříkaný středy.rozměr 17" 9,5J 114,3 rozteč.
Nikdo nemá zájem?
Motor a převodovka je zamluvená zbytek je pořád k mání.....Cenu nabídni do SZ určitě se rozumně domluvíme
Pořád na prodej celá kastle se všim kromě motoru a převodovky....nikdo nic nechce? Udělám dobrou cenu
Zdarec je to pěkný neměl bys víc fotek?
- Majkl S13
- user
- Kontaktovat uživatele:
nechci do toho kecat,ale myslím že je prodaná
sory za otázku nechci do toho majteli inzerátu kecat,ale aspoň máš rychlou odpověd
sory za otázku nechci do toho majteli inzerátu kecat,ale aspoň máš rychlou odpověd
Lancer Evo VIII
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jojo , je ve východních čechách :-)
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )