kolko za tu s15
P: Plastikové modely 200SX - S13, S14 zenki/kouki
Re: P: Plastikové modely od firmy Fujimi
WALBRO 255L/h, vzduch filter APEXi Power Intake, SSQV BOV Monza,rozpery predna vlastna vyroba Alu., soft. NISSAN DATASCAN + kabel PC, budiky PROSPORT olej-tlak+teplota,turbo-tlak, SHORT SHIFTER, Alu-pedale Jamex, odnimatelna naba na volant NRG, Sport volant, Alu remenice -alternator+servo+vodna pumpa, El.Boost Cont. - GREDDY PROFEC e-01, WATER SILICONE HOSES , FRONT MOUNT INTERCOOLER KIT 2fast2cool2, sviecky NGK Iridium IX, cire predne svetla. Olejový chladič Apex Aeroquip style premiestnenie olej filtra AUTOBAHN 88, jednodielny kardan, Stage chip 1a h-dev., Energy suspension silače, Driftworks brzdove + spojkova hadica. F1 RACING STAGE 2 CLUTCH & 15LBS FLYWHEEL - strasný shit, S14 Apex Gen2 6/5 fast road coilovers , olej Mobil 1 5w-50 s MoS2, Turbo gt2860rs
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
???A co nejaka S13???
Co ty kovovy-je moznost???
Co ty kovovy-je moznost???
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
xxx
Naposledy upravil(a) avenger dne 28.08.2009, 14:40, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se,že se seru do tematu,ale bratr má doma tenhle model od Firmy Pocher:Alfa Romeo 8C 2300 Monza Muletto,cena je samozřejmě úplně někde jinde,platil to cca 23? Za 20 by to nechal,je to dodnes neotevřená stavebnice.Já mám podobnou,MB z roku 1935 a platil jsem jí cca 16,nicméně už byla otevřená.
Mohl bys mi poslat do mejlu nějakou komplet nabídku?
Nejlíp i s obrázkama. tady jich hodně chybí.
zdenekwertheim@seznam.cz
Nejlíp i s obrázkama. tady jich hodně chybí.
zdenekwertheim@seznam.cz
xxx
Naposledy upravil(a) avenger dne 13.11.2009, 12:27, celkem upraveno 1 x.
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
cena za skyline 2000GT-R?
Re: P: Plastikové modely 200SX - S13, S14 zenki/kouki
Jaká je kvalita u RPS13?
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
je to stará fujimka takže s tamiyí se to srovnávat nedá ale co se týče dílků tak jsou vylisovány dobře, není to jako americký revell kde je spousta okolků.. tuhle S13 jsem neskládal, ze stejné série jsem dělal Integru Initial-D a ta sedla celkem přesně, víc nemohu sloužit
Ja mam doma od Fujimy AE86 z Initial D serie Ahle forma ai je uz ponekud vylitana takze otrepy jsou. Ale neni to tak hrozne.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
něco málo tam je, klasika Fujimi, na ty S13 jsou starý formy..nové fujimi na tom jsou hodně dobře... pár lidí ji tady ode mě už melo...hlavně nikdo jinej facelift nedělá...