Mimoň 24.-26.8

kdy, kde a atd se zas scukneme..
Odpovědět
Design
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Design »

Proto bych na takovou hromadnou akci asi ani nechtel jet!Sami kreteni ješte se to ožere a pak te tam pozabijijou.Budu jezdit akorat tak na 200sx srazy jinak me to nezajima!
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší :D - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
krasty
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krasty »

taky jste me sklamali tolik SXek a nikdo nikde tak jsme udelal aspon par fotecek pak je sem dam. Ale je fakt ze tolik SXauti pohromade jsem videl jen na fotkach :lol: .

A jinak na to ze jsme tam byl uz od patku od 15:00 hlavne kvuli driftum tak to bylo super a hlavne jsme nevedel ze se vubec neco stalo. Lidicky z nissan clubu byly super a byla sranda.
Petta
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petta »

Milda píše:Jako ze ti nekdo naboril bawo, nebo jsi jela v aute toho kamose?
P.S. co hlava a zdravi vubec, pohudka?
Neee, Bramborka je v pohode ... jela sem v kamosove aute a z boku to do nas narval nejakej mladoch ... o sloupek sem dostala pecku do hlavy a v bezvedomi me brala rychla ... ale mam jen otres mozku a na revers sem sla jeste na vecer domu ... uz sem ok, jen ta hlava tresti ...
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
Petta
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petta »

krasty píše:taky jste me sklamali tolik SXek a nikdo nikde tak jsme udelal aspon par fotecek pak je sem dam. Ale je fakt ze tolik SXauti pohromade jsem videl jen na fotkach :lol: .

A jinak na to ze jsme tam byl uz od patku od 15:00 hlavne kvuli driftum tak to bylo super a hlavne jsme nevedel ze se vubec neco stalo. Lidicky z nissan clubu byly super a byla sranda.
Nissak klub je v tomhle hrozne nesourodej :-( ... ja sem se snazila se nejak drzetz pohromade, ale vzdycky se to rozpadlo a pac sem te tam nenasla a lidi mi furt utikali, taxem jela domu uz vcera asi ve 3 ... taky problem se signalem ... telefon me porad zlobil, jinak bych cinkla ...
mrkevvzime
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrkevvzime »

jj ten signal je tam divnej, telefen ukazuje plnej a pritom se neda dovolat :roll:
Fire
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fire »

to je klasika , spíš by mě překvapilo kdyby mobili fachali normálně ... 8)
evo400
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evo400 »

Signál je dobrý protože je blízko BTSka mobilního operátora a dovolat se nedá protože na každé BTSce může probíhat zároveň třeba 64hovorů a konec. Je jasný, že když se sejde na jednom místě několik desítek tisíc lidí tak je oproti běžnému stavu buňka přetížená, nicméně mám Oskárka a dovolal jsem se vždy na první pokus a mně se manželka dovolala také dvakrát a bez probémů.
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

SX klub na srazu neudrží pohromadě ani řeči ani auta, jedině gořalka 8)
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Kytt
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kytt »

Taky mi nefakčilo volat ,jinak to tam bylo fajn až nato že jsem si nezajezdil(cvakání v motoru asi hydroštely tak jsem to neriskoval) jinak dvoukil tam bylo dost už my jsme přijely ve skupině 3x200,1x300,1x100
budu mít náký video tak se budu snažit to sem nák dostat. Dojel jsem v pohodě :D
BLACK GOLD S13
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166
Petta
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petta »

blázen píše:SX klub na srazu neudrží pohromadě ani řeči ani auta, jedině gořalka 8)
JO, to je celkem normal ... ale zase aspon tu chvilku, co sem tam byla, taxem se s par lidma pobbavila ohledne SXek. Sem zvedava, jestli vyjde aspon ten sraz u Kentoyi ... tedka se to taky nejak zacalo trhat ...
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Petta píše:
blázen píše:SX klub na srazu neudrží pohromadě ani řeči ani auta, jedině gořalka 8)
JO, to je celkem normal ... ale zase aspon tu chvilku, co sem tam byla, taxem se s par lidma pobbavila ohledne SXek. Sem zvedava, jestli vyjde aspon ten sraz u Kentoyi ... tedka se to taky nejak zacalo trhat ...
tak k frantovi se dostavím určitě, stejnak kněmu musím přestěhovat sklad 8) a ožerem se
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Láďa z UDC
user

Příspěvek od Láďa z UDC »

...no jo je to škoda že sme se tam nějak nesešli na pokec, akorat sem na chvíli mluvil s FIREM, ináč nic, maximálně sem viděl dycky někoho projet kolem.... možná sem hodím takové malé video co sme natočili.... :wink:
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm

NYNÍ - Škoda SuperB 1.9 TDI PD, 96kW
,,PJ"
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ,,PJ" »

No mě se to tam zdalo fajn :lol:, na pár maličkostí- je to tam strašně roztahaný.Ráno jsem dorazil a na místě ještě nikdo nebyl,tak jsem to jel postavit mezi libovky a šli jsme to projít.To je ,ale dlouhý letiště :shock: a na tom místě ještě nikdo nebyl. Jen jsem se setkal s ,,DRFTINGEM",tak jsem šel pro auto a celý jsem to objel.Všichni co jeli z Prahy už tam byli,no alespoň jejich auta a u aut nikdo. No neva,řekl jsem si že to zkusím později,jenomže našlapanej program a já pak spěchal i s autem na sprinty.A po sprintech už se to začlo rozjíždět.Příště se na sprinty vy.eru a budu u auta,protože to zklamání po tom co jsem viděl výsledky :cry: :evil: .Já mám stejnej čas se seriovým autem na mokru,jako s uraveným na suchu,navíc mi ty jejich výsledky moc nesedí.No nedá se nic dělat.Prosě je to ve mě a já vůbec neumím řídit :( :cry: Jinak abyste věděli o jaký jde auto,tak je to černá 300ZX Z32, tak snad někdy na nějakém klubovém srazku... :D Obrázek
GooGoo
user

Příspěvek od GooGoo »

Pred chvilkou jsem dorazil domu z mimone byla to pro me vcelku vydarena akce, ale co me nejvic mrzi nesešel jsem se se zadnym 200SX treba na volnych sprinteh :(
V-Eagle
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Eagle »

A co jste od cca 20 členů fóra čekali? Kaviárový tousty? :lol:
Prostě nás tam bylo hodně, skupinky přijely v různý časy a každej má jiný zájmy nebo potřeby. Když dovalim, tak to jdu skouknout, přece nebudu tvrdnout u auta, jestli se náhodou za hodinu někdo nestaví.. Bylo to tak velký, že dojdu na sprint a zpět, hodina v řiti a minu se s pěti SXářema.. To se s tímhle na takovým srazu nedá nic dělat. Jestli chcete spoustu lidí z fóra na jednom místě a společnou zábavu, musíme naplánovat náš klubový sraz. V úvahu by připadal ještě High Speed Meeting, kde nebudou davy tuzerů, a po něm vyrazit do kempu na noc. V takovým případě vyrobím a přivezu badge se jménem a nickem lidí z fóra a jejich autem, abychom se poznali osobně a nehlásili na sebe "hej ty, čí je tahle 200sx" :)
Ale pokud nás bude víc jak deset, tak se stejně budou separovat skupinky.
Odpovědět