Mimoň 24.-26.8
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
jj mas 100% pravduV-Eagle píše:A co jste od cca 20 členů fóra čekali? Kaviárový tousty?
Prostě nás tam bylo hodně, skupinky přijely v různý časy a každej má jiný zájmy nebo potřeby. Když dovalim, tak to jdu skouknout, přece nebudu tvrdnout u auta, jestli se náhodou za hodinu někdo nestaví.. Bylo to tak velký, že dojdu na sprint a zpět, hodina v řiti a minu se s pěti SXářema.. To se s tímhle na takovým srazu nedá nic dělat. Jestli chcete spoustu lidí z fóra na jednom místě a společnou zábavu, musíme naplánovat náš klubový sraz. V úvahu by připadal ještě High Speed Meeting, kde nebudou davy tuzerů, a po něm vyrazit do kempu na noc. V takovým případě vyrobím a přivezu badge se jménem a nickem lidí z fóra a jejich autem, abychom se poznali osobně a nehlásili na sebe "hej ty, čí je tahle 200sx"
Ale pokud nás bude vícjak deset, tak se stejně budou separovat skupinky.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo byla super jízda ve skupině jak na sraz tak část i ze srazu...Kytt píše:Taky mi nefakčilo volat ,jinak to tam bylo fajn až nato že jsem si nezajezdil(cvakání v motoru asi hydroštely tak jsem to neriskoval) jinak dvoukil tam bylo dost už my jsme přijely ve skupině 3x200,1x300,1x100
budu mít náký video tak se budu snažit to sem nák dostat. Dojel jsem v pohodě
sem zvědav na fotky a video..
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
my akorat mavali na V-eagla a ostatni co jeli proti nám z mimone tesim se na videoswed píše:jo byla super jízda ve skupině jak na sraz tak část i ze srazu...Kytt píše:Taky mi nefakčilo volat ,jinak to tam bylo fajn až nato že jsem si nezajezdil(cvakání v motoru asi hydroštely tak jsem to neriskoval) jinak dvoukil tam bylo dost už my jsme přijely ve skupině 3x200,1x300,1x100
budu mít náký video tak se budu snažit to sem nák dostat. Dojel jsem v pohodě
sem zvědav na fotky a video..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
přesně tak. NEjlepší ještě udělat do zimy klubovej sraz na kameni a je to...V-Eagle píše:A co jste od cca 20 členů fóra čekali? Kaviárový tousty?
Prostě nás tam bylo hodně, skupinky přijely v různý časy a každej má jiný zájmy nebo potřeby. Když dovalim, tak to jdu skouknout, přece nebudu tvrdnout u auta, jestli se náhodou za hodinu někdo nestaví.. Bylo to tak velký, že dojdu na sprint a zpět, hodina v řiti a minu se s pěti SXářema.. To se s tímhle na takovým srazu nedá nic dělat. Jestli chcete spoustu lidí z fóra na jednom místě a společnou zábavu, musíme naplánovat náš klubový sraz. V úvahu by připadal ještě High Speed Meeting, kde nebudou davy tuzerů, a po něm vyrazit do kempu na noc. V takovým případě vyrobím a přivezu badge se jménem a nickem lidí z fóra a jejich autem, abychom se poznali osobně a nehlásili na sebe "hej ty, čí je tahle 200sx"
Ale pokud nás bude víc jak deset, tak se stejně budou separovat skupinky.
ALe i přes to jsme docela pokecali s lidma a na konci aj rozdali pár samolepek na auto Takže mě se akce líbyla a jinak to asi ani nešlo bejt všici pořád po kupě na takový akci, když každej chce vidět něco jinýho...
Tady jsou moje fotky :
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/197 ... .31MB.html
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
- cornhollio
- user
presne jak sme resily tak udelame sraz v mejte nebo v sosne na motokarachDRFTING píše:Na motokáry bych já osobne jel jen Do Vysokého Mýta,protože tam jsou motokáry venkovní a velký okruh a to je opravdu zážitek ! Jinak me Radotín nebaví protože je to moc malinký a pomalý,proste pro deti,nebo pro nekoho kdo je z toho vydřenej a ješte v tom nikdy nejel.Ale chápu že to nekoho i přesto baví, je to jen můj názor :-D
FIRE WALK WITH ME