Jestli chceš delat v aute neco vic než jen jezdit tak to si kup limuzím chci videt jak bys to delal to co maš na mysli v s13,s14 Bys byl pekne dolamanejotasTM píše:folie sou fain, tedy pro řízení ve dne v noci naopak :-D
a dá se pak v autě dělat víc věcí než jen jezdit
já je měl snad na každym autě, všechny bez atestu a nikdy mi za to nikdo nic neřek :-D
Folie
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Raddy toto neriesim a je mi to vlastne aj jedno. Mna len zaujimaju skusenosti ostatnych s mechanickym poskodenim od tych vymedzovakov.raddy píše:na slovensku nie je moznost ma legalne folie na prednom skle a prednych bocnych. Vyhlaska hovori o montazi certifikovanych folii a na predne skla u nas neexistuje folia s prislusnym certifikatom.
Moje auta:
2001 Škoda Octavia 1,6 - 2005 R.I.P. (Totálka)
2004 NISSAN 200SX s14a - 2010 predaný Patrickovi
2005 Suzuki Jimny 1,3 4x4 - 2009 R.I.P. (Totálka)
2008 Suzuki Swift 1,3 - 2016 predaný
2010 Hyundai ix35 Style 4x4 - 2014 predaný
2013 Renault Megane 1.6 16V - auto manželky
2013 Hyundai SantaFe III Premium 4x4 - moje dnešné vozidlo
2001 Škoda Octavia 1,6 - 2005 R.I.P. (Totálka)
2004 NISSAN 200SX s14a - 2010 predaný Patrickovi
2005 Suzuki Jimny 1,3 4x4 - 2009 R.I.P. (Totálka)
2008 Suzuki Swift 1,3 - 2016 predaný
2010 Hyundai ix35 Style 4x4 - 2014 predaný
2013 Renault Megane 1.6 16V - auto manželky
2013 Hyundai SantaFe III Premium 4x4 - moje dnešné vozidlo
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak taku istu skusenost mam aj ja. Informoval som sa, ked sme sli davat folie na fotrove auto. Daju folie aj dopredu, ale nie certifikat. Bo to je protizakonne, a ta firma si nezobere na zodpovednost, ze si koli tomu v noci niekoho zrazil. (napr.)buky300zx píše:Tak ze takto.kamarat mi lepi folie na kazde moje auto(Bruxafol).Ziadna,ani seriozna firma(co viem ja a co ma odskusane aj ten kamarat)ti neda certyfikat na predne okna!!Musel by si mat povolenie od doktora ze ti vadi slnko,s tym ist na krajsky inspektorat a tam po schvaleni ti da certyfikat,kde bude udelena vynimka a napisany pocet skiel.hacik je v tom,ze ta vynimka plati len pre tu danu osobu a druhy by na tom aute nemal chodit,lebo moze dostat pokutu.
Folie ti nalepia,ale neda ti na predne atest.
Moja skusenost.
To raddy: Diik myslel som si. No fakt neviem, ako je to v inych statoch.
To Design: To by si sa cudoval. S-ka su siroke, a odklop zadne sedadla, pripadne predne preklop dopredu, a mozes to mat ako postel. Uz len molitan, a niekoho vedla seba. (Pod seba) Jedine - natom je, nizke zadne okno
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já jsme si nechal skla pokovat. A nemůžu si stěžovat. Ohledně viditelnosti z auta. Viditelnost je mohokrát lepší než u folii. Pokovení ma i termoizolační účinek. To moje pokovení by mělo teplotu v interieru stahnout teplotu o 8 stupnů. A musim potrvdit že to funguje.
Jinak tady někde padl názor, že pokovení se dá špatně z oken dostat. Není to pravda. Sám jsem tohle absolvoval 2x a žádný problém s odkovením a znovu s pokovením nebyl. Jinak co se týče světlosti, tak na přední sklo není povpleno nic. Boční u spolujezdce a řidiče je povolno 25 procentní zatmavení. Jinak zbytek oken muže být i 100 procentně zatmaveno. Já sám mám 90 procent u řidiče a splujezdce a zbytek 100. A nikdy jsem s tím neměl problém jak na STK tak při kontrole policajtů.
Ale koukám že mluvím z cesty tak už radši končím.
Jinak tady někde padl názor, že pokovení se dá špatně z oken dostat. Není to pravda. Sám jsem tohle absolvoval 2x a žádný problém s odkovením a znovu s pokovením nebyl. Jinak co se týče světlosti, tak na přední sklo není povpleno nic. Boční u spolujezdce a řidiče je povolno 25 procentní zatmavení. Jinak zbytek oken muže být i 100 procentně zatmaveno. Já sám mám 90 procent u řidiče a splujezdce a zbytek 100. A nikdy jsem s tím neměl problém jak na STK tak při kontrole policajtů.
Ale koukám že mluvím z cesty tak už radši končím.
muzou a nemusi ji poskodit, problem je ze na povrchu tech vymezovaku je plis nebo takove stetinky aby po nich sklo klouzalo a pokud se do nich dostane prach a bordel, tak se folie poskrabe, jako se to stalo me s vodou to pak utvori takovy blaticko, ktery ztvrdne a zachvili muzes lepit znova, takze to nejdriv zkontroluj, ja je jen vycistil a pomohlo to...