zapojeni bov
zapojeni bov
kluci kam mam zapojit presne hadici z bovu
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
doporučuji ovládání BOVu zapojit třeba na tu silnou odbočku, co jde za klapkou do CC. Přeřízni, dej tam plastové T a připoj ovládání BOVu. That's all. Na zadní části sání je toho už dost a hadičky jsou tam dost tenké, rázy z ovládání BOVu můžou negativně ovlivňovat třeba FPR.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- ,,PJ"
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem sem nakopírovat foto a nezdařilo se,ale to co je u toho přibalené tak to bude ono.... Mohl bych ti nakreslit jak sem to zapojil a nafotit a poslat akorat mi to nejde,tak zkusim popsat jak sem to zapojil.. vzal jsem origo ovládání Wastegatu (ta hadice u 300ZX vede od IC) a zapojil jsem jí do EBC (do toho elektromag. ventilu) pouze z levé strany,na pravé jsem to zaslepil.(Nemělo by to takhle vadit protože při otevřených škrtících klapkach jsou stany spojené a mohl by mezi nimi být jen velmi malý rozdíl.... A ještě jedna věc,doporučovali mi vzít to co nejblíž za turbem,určitě je to pravda,jenže u tříkila to není žádná sranda a mě to funguje i tak jak to mam.... A výstup z EBC jsem rozdělil T-čkem a přivedl přímo na ty ovládací ventily wastegatu
AD NEzAKLADAM NOVE TEMA,bov mam namontovanej skousel sem ho nastavovat ale nak se mi to neliby,mel bz odfukovat ostre a fouka tak jak kdyby nemohl proste tlumene,plnim seriovi tlak mozna pri vissim tlaku fouka jinak,ale stejne i pri seriji by mel odfouknout ostre,mate nake rady,je to mk2 z nulte serije