neviem, o čom hovoríšnalej ji mochitem a mas ji taky a rychleji.
inak tie videá sú husté.. nechápem, ako niekto môže dať ešte do huby cigaretu... len už som zabudol, ako sa dá sťahovať z youtube...
ja si jdu dat cigarko s pocitem ze uz mam stejne skoro vsechny zuby umely :-DPetkoo5 píše:neviem, o čom hovoríšnalej ji mochitem a mas ji taky a rychleji.
inak tie videá sú husté.. nechápem, ako niekto môže dať ešte do huby cigaretu... len už som zabudol, ako sa dá sťahovať z youtube...
zapomněl si na ledovou tříšť a neni to pitípro holky.rozumik píše:ja si jdu dat cigarko s pocitem ze uz mam stejne skoro vsechny zuby umely :-DPetkoo5 píše:neviem, o čom hovoríšnalej ji mochitem a mas ji taky a rychleji.
jinak mojito je chlast pro holky:
rum světlý 4 cl
limetová šťáva 2 cl
soda na dolití
cukr 1 lžička
máta peprná 10 lístků
No vidis, ja som sa bal, ze silvinka na uplnom konci petrzalky, negarazovana nevydrzi ani tyzden (ze pojde DPC cudzim pricinenim) a vyrzalo, kym zme nevyleteli do jarku, de dostalo zabrat. Potom nam do toho nejaky ulin nabural. Inak sa jej ic nestalo. myslel som ze v petrzalke su vacsi kokotimrkevvzime píše:musim se si zanadavat kdyz uz je tady ten OT a dopredu upozornuju kdo nema rad nadavky tak to nectete
tak jako vim, ze sou lidi u nas curaci, ale kam az to zajde?!
1.nakem zmrd mi poskrabal kufr az na zakladovku
2. nakej zkurvenej curak mi urval znak
3. nakej vyjebanej kokot mi poskrabal predni blatnik
4. dneska du okolo kary a koukam, ze ma chudacek novej sram nejakej nepodarenej potrat zkurvenej mi vytahl a zlamal antenu
a ja se ptam ma cenu se v CR srat s karkou kdyz pak prijde X vymrdanej curaku a nici ji
omlouvam se za ty vyrazy, ale potreboval sem si ulevit sem totiz fakt nasranej, ze sou u nas takovy zkurveny podelany lidi AAAAAAAggggrrhhhhhhhhh
no myslel sem si, ze mi bude lip a nic kurva
ja som vedel, že si ma kvôli tomu pda prestal mať rádrozumik píše:hele vole a co ja? 3 mesice sem trpel tvoje dotazy kolem pdacka, atd :-D