OT
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
to ses frajer :-D .. ja sem v praci skoncil na konci roku a ted od novyho roku makam v novy pracirozumik píše:je tu nejak ticho. takze: Dal sem v praci vypoved :-D
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
heh, proste me to tam štvalo. Copak sekretářka ti nechtěla dát?rozumik píše:kvuli cemu? taky kvuli sekretarce a dementovi manazerovi? :-D935Baby píše:taky jsem dal vypoved
Jinak vim co to je delat s dementem v kanclu, kvuli jednomu takovemu jsem opustil tu praci pred tou posledni. To vis synacek reditele, tam prisel a choval se tam jako by mu to patrilo. Proste totalni arogantni debil kterej by se jinde nechytl bez protekce.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Udělal jsi dobře...Dobře jim tak hajzlům arogantním...rozumik píše:nechtela, ale to je vedlejsi :-D
chovala se asi jako ten synacek, manazirek ji porad lezl do zadku jako by ji z ni trcely penize.. navic sem jako jediny pracoval vic jak 2hodiny denne a nehral hry v pracovni dobe..
takze moje ego rika: beze me se to tam sesype
Až budou totál na dně, budou tě na kolenou prosit ať se vrátíš...
Znám podobnej příběh od otce...
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
areuratty píše:Udělal jsi dobře...Dobře jim tak hajzlům arogantním...rozumik píše:nechtela, ale to je vedlejsi :-D
chovala se asi jako ten synacek, manazirek ji porad lezl do zadku jako by ji z ni trcely penize.. navic sem jako jediny pracoval vic jak 2hodiny denne a nehral hry v pracovni dobe..
takze moje ego rika: beze me se to tam sesype
Až budou totál na dně, budou tě na kolenou prosit ať se vrátíš...
Znám podobnej příběh od otce...
taky pracujes u taty? :-D :-D :-D
červená mrcha je to