Fake - podvrhareuratty píše:Jo takhle to myslíš...sry, jsem tě blbě pochopil...
S16 Silvia
Mne sa uz moc R34 nepacila ale ak by sa dalo tak urcite do R33 by som siel mozno preto ze sa dost podoba na S14 zenki spredu
Nissan 200sx(S14), Garrett 2871 turbo, greddy-s damper system, R2D2 blow off, Greddy turbo timmer, Tanabe fordan g-blue exhaust system, Wiseco piesty, Eagle ojnice, BC vačky pruziny ventili,...
A už mluví taková senilita
Taky jsem jako mladší nechápal, co lidi vidí na starejch škodovkách, citroenech a podobně.
Jenže sem si uvědomil, že to tvořilo součast jejich mládí a mají k tomu citový vztah
Taky jsem jako mladší nechápal, co lidi vidí na starejch škodovkách, citroenech a podobně.
Jenže sem si uvědomil, že to tvořilo součast jejich mládí a mají k tomu citový vztah
"Každej chce kedlubny!"
www.kedlubna.com
www.kedlubna.com
jezdis v 16ti v SXku?
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
jj, myslel jsem si to. Mas to fajn.
tjn...a taky jsem rád že tu nejsou (zatim jsem na ně nenarazil) lidi, kteří by mě osduzovali, za to že mam dvoukilo už v 16ti (at už ze závisti že na to mam, nebo že oni v jejich věku takový možnosti neměli)...jagy píše:jj, myslel jsem si to. Mas to fajn.
Naposledy upravil(a) areuratty dne 13.01.2008, 00:57, celkem upraveno 1 x.
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
Ale jsou akorát se už všichni vybili na Designoviareuratty píše:tjn...a taky jsem rád že tu nejsou (zatim jsem na ně nenarazil) lidi, kteří by mě osduzovali, za to že mam dvoukilo už v 16ti (at už ze závisti že na to mam, nebo že oni v jejich věku takový možnosti nebyli)...jagy píše:jj, myslel jsem si to. Mas to fajn.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
tohle vypada jako starsi koncept toho na prvni strance.. me se to libi.