13tky jezdili čtyři ;-)uman píše:Jj. fakt pěkný , jen škoda že většina nisanů stála. Jezdily dvě 13, jedna 14 a jedna 12.
Drift Day
- Johny
- user
- Kontaktovat uživatele:
200SX S13
Po GO motoru a repasu turba. Všechno běhá jak švýcary:-) Stage 1, Walbro, Sání, BOV HKS, Kat out, Sportovní lauf, 17" alu chrom Autec, pneu 215/40 Barum Bravuris
http://www.techno4ever.net
Po GO motoru a repasu turba. Všechno běhá jak švýcary:-) Stage 1, Walbro, Sání, BOV HKS, Kat out, Sportovní lauf, 17" alu chrom Autec, pneu 215/40 Barum Bravuris
http://www.techno4ever.net
Hodte este nejake foto kto mate,pochybujem ze ich je tak malo......
Tieto su z www.drift-forum.cz jak psal peca
no byla to paráda supr počasí spousta aut
zase sem na živo poznal pár členů 200sx.cz
aurreraty mě svezl a na to že má open diff mu to de skvěle fakt
pěkny japan cars
fakt supr
nevíte co je za motor v tý bílí hachině? foukal mu tam BOV a zvuk to mělo jak SR-ko
fotky:upload
video: in progress
:-D
pěkny japan cars
fakt supr
nevíte co je za motor v tý bílí hachině? foukal mu tam BOV a zvuk to mělo jak SR-ko
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
Nebyl to BOV, ale takhle to zní když to fouká zpátky přez sání (ptal sem se na to a mě to fouká stejně), jinak je tam SR20DET.jerrys13 píše:no byla to paráda supr počasí spousta aut
pěkny japan cars
fakt supr
S15 - JDM
Já už proto víc udělat nemůžu, než že přijedu dvoukilem. :-Dareuratty píše:Jojo, dneska luxus...A i svůj výkon na okruhu jsem čekal daleko horší než to nakonec bylo...při příjezdu jsem měl ještě docela strach abych to někam neposlal...
Awatar: Tak je třeba aby se sešlo tolik dvoukilařů, abychom byli v hojnějším počtu než BMW...
Příště zkusíme tandem dvoukil.
S15 - JDM
- wibra
- user
- Kontaktovat uživatele:
ta cervena 240sx s tema pruhama je kamose se kterym sem tam prijel fakt kruty auti
jinak nejaky fota sou na www.doe.ic.cz
jinak nejaky fota sou na www.doe.ic.cz