Heini: Díky díky, snažil jsem se co nejvíc...dopoledne to bylo nic moc, oťukával jsem si trať. Divim se že mi i trochu šlo překejvávat...neměl jsem doposud kde trénovat překyvování ze zatáčky do zatáčky...
Neni čas...A nenašel jsem metrovou lešenovou trubku kterou bych nasadil na ráčnu kvůli páce...Bez ní to nemůžu povolit a zk*rvil jsem na tom dva ořechy....
Ale přes velikonoce to snad udělám...vrhnu se na to ať je nějakej pokrok zas...
areuratty píše:Neni čas...A nenašel jsem metrovou lešenovou trubku kterou bych nasadil na ráčnu kvůli páce...Bez ní to nemůžu povolit a zk*rvil jsem na tom dva ořechy....
kup si uvolňovač šroubů a den před tim všechny šrouby, který budeš povolovat nastříkej a ještě těsně před tim než budeš povolovat, kupodivu to docela funguje.
areuratty píše:Neni čas...A nenašel jsem metrovou lešenovou trubku kterou bych nasadil na ráčnu kvůli páce...Bez ní to nemůžu povolit a zk*rvil jsem na tom dva ořechy....
kup si uvolňovač šroubů a den před tim všechny šrouby, který budeš povolovat nastříkej a ještě těsně před tim než budeš povolovat, kupodivu to docela funguje.
Dobrej nápad asi to skusim...
Ale nevim nevim jestli pak vůbec vjedu do dvora