Jojo, beru ho když už jsem si ho zamluvil tak si to nenechám utéct...kenivruh píše:Tak sa to trochen natiahlo kvoli silacom od nisma ale uz to je doma.
Tak kto to chcel? Cena 6000 Sk a japonske noviny zdarma k tomu.
A noviny beru taky ;-)
Jasan, kedze si sa hlasil vtedy, len som nevedel ci to este chces. Takze je to tvoje. Kedze si tiez z Prahy vezme vam to asi kolega, ked nebude hubovat, buduci pondelok.doublejay píše:Mel jsem zajem (psal jsem to uz driv - viz vyse), ale na net jsem se dostal az ted. Najde se jeden pro me nebo uz je pozde?
V popisu má Jihlava CZkenivruh píše:Jasan, kedze si sa hlasil vtedy, len som nevedel ci to este chces. Takze je to tvoje. Kedze si tiez z Prahy vezme vam to asi kolega, ked nebude hubovat, buduci pondelok.doublejay píše:Mel jsem zajem (psal jsem to uz driv - viz vyse), ale na net jsem se dostal az ted. Najde se jeden pro me nebo uz je pozde?
Jo uz som si vsimol :-DVladislav Bureš píše:V popisu má Jihlava CZkenivruh píše:Jasan, kedze si sa hlasil vtedy, len som nevedel ci to este chces. Takze je to tvoje. Kedze si tiez z Prahy vezme vam to asi kolega, ked nebude hubovat, buduci pondelok.doublejay píše:Mel jsem zajem (psal jsem to uz driv - viz vyse), ale na net jsem se dostal az ted. Najde se jeden pro me nebo uz je pozde?
Musis predlozit dokaz :-DMYSAK píše:Sou to srace. Dej mi jeden