OT
Obdivuju ty tipky co se rozjedou z mega skali vyskoči dovzduchu a jak dopadnou tak se maximalne rozsekaji ozem dolamou Ale ja bych natodle fakt nemel!To ja si rači uživam 5-6tydne posilku :-)
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
TO verim i skateboarding nebo skákání na bruslích je na kloby.Muj den vypada nasledovne .Škola obed škola posilovna a neco doškoli a spánek Posiluju asi 2,5roku skoro každy den pravidelne a velice me to baví ale klouby nevim no nejsou natom taky moc dobre.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Coze delas ???rozumik píše:ja spim do 11, pak volitelne pracuju nebo se flakam, pak kolo, buchty, chlast, chvilka prace a nad ranem spani :-D
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Tak to mame podobne, akorat misto kola tam mam plaz Jo a nevstavam tak brzo....rozumik píše:ja spim do 11, pak volitelne pracuju nebo se flakam, pak kolo, buchty, chlast, chvilka prace a nad ranem spani :-D
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vanas
- user
- Kontaktovat uživatele:
to sme na tom stejne... smejdi to jsou!Vladislav Bureš píše:Hmm. koukám když vy vstáváte tak já mám polovinu práce udělanouPeca píše:Tak to mame podobne, akorat misto kola tam mam plaz Jo a nevstavam tak brzo....rozumik píše:ja spim do 11, pak volitelne pracuju nebo se flakam, pak kolo, buchty, chlast, chvilka prace a nad ranem spani :-D
red 200sx s13
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
já jim to přeju a kdybych věděl o práci která mi tak dobře vydělá bavila by mě a ještě bych měl takový denní řežim tak bych to bral hnedVanas píše:to sme na tom stejne... smejdi to jsou!Vladislav Bureš píše:Hmm. koukám když vy vstáváte tak já mám polovinu práce udělanouPeca píše: Tak to mame podobne, akorat misto kola tam mam plaz Jo a nevstavam tak brzo....
- Vanas
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to asi kazdej ne?? ja to nemyslel jako nijak zle... jaky si to udelas, takovy to mas... :-DVladislav Bureš píše:já jim to přeju a kdybych věděl o práci která mi tak dobře vydělá bavila by mě a ještě bych měl takový denní řežim tak bych to bral hnedVanas píše:to sme na tom stejne... smejdi to jsou!Vladislav Bureš píše: Hmm. koukám když vy vstáváte tak já mám polovinu práce udělanou
red 200sx s13
programator na volne noze :-DVladislav Bureš píše:já jim to přeju a kdybych věděl o práci která mi tak dobře vydělá bavila by mě a ještě bych měl takový denní řežim tak bych to bral hnedVanas píše:to sme na tom stejne... smejdi to jsou!Vladislav Bureš píše: Hmm. koukám když vy vstáváte tak já mám polovinu práce udělanou
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele: