18tky disky
18tky disky
Predam moje skoro nove ani ne 6 mesiacov jazdene disky zn. Kyowa racing. Rozmer 18x7,5 a ET35(niesom si isty). Su v dobrom stave, mam na nich gumy Nexen N3000 tiez skoro nove. Cenu disky + gumy vidim tak na 23000,-sk
Nissan 200sx(S14), Garrett 2871 turbo, greddy-s damper system, R2D2 blow off, Greddy turbo timmer, Tanabe fordan g-blue exhaust system, Wiseco piesty, Eagle ojnice, BC vačky pruziny ventili,...
Ahojte,
tieto disky su opat na predaj za rovnaku pevnu cenu 23.000 Sk (akurat som na dvoch diskoch najazdil asi 5 km od Nisma07 do garaze, predne kolesa som na aute ani nemal).
Gumy su vlastne uplne nove, dezen je 7-8 mm.
ET cislo je urcite vyssie ako 35, ak sa nemylim tak 43.
Dovod predaja je prave to ET cislo. Na mojej S14a to nie je mozne namontovat bez podloziek v predu, lebo sa dotykaju prednych brzd.
V pripade zaujmu mi prosim poslite SZ.
dik
m.
tieto disky su opat na predaj za rovnaku pevnu cenu 23.000 Sk (akurat som na dvoch diskoch najazdil asi 5 km od Nisma07 do garaze, predne kolesa som na aute ani nemal).
Gumy su vlastne uplne nove, dezen je 7-8 mm.
ET cislo je urcite vyssie ako 35, ak sa nemylim tak 43.
Dovod predaja je prave to ET cislo. Na mojej S14a to nie je mozne namontovat bez podloziek v predu, lebo sa dotykaju prednych brzd.
V pripade zaujmu mi prosim poslite SZ.
dik
m.
S14a SR20DET ready for tune-up.
Horsham Stage 2 in progress
Horsham Stage 2 in progress