umi nekdo polsky?

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

jj, uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci... :D Pise tam neco o tom, ze prodava kvuli tomu, ze pro to nema vyuziti, motor, turbo a diff jsou ok, karoserie ma par sramu z parkoviste, spojka na vymenu, zachovaly interier, dobry stav, garazovano. Snizene tvrdsi perovani (-30 mm), central, lite disky Nissan, velmi dobre. Upresneni ke spojce: je opotrebovana a podle meho mineni je treba vymenit, ackoliv zatim auto jezdi dobre.

Bez zaruky, jen co jsem tak letem svetem pochytil...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

doublejay píše:jj, uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci... :D Pise tam neco o tom, ze prodava kvuli tomu, ze pro to nema vyuziti, motor, turbo a diff jsou ok, karoserie ma par sramu z parkoviste, spojka na vymenu, zachovaly interier, dobry stav, garazovano. Snizene tvrdsi perovani (-30 mm), central, lite disky Nissan, velmi dobre. Upresneni ke spojce: je opotrebovana a podle meho mineni je treba vymenit, ackoliv zatim auto jezdi dobre.

AAA - Ital -> no aspoň už víme co se v inzerci píše ! A aspoň vim já jak se píšou čísla ;)
Obrázek
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Milhaus
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

doublejay píše:jj, uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci... :D Pise tam neco o tom, ze prodava kvuli tomu, ze pro to nema vyuziti, motor, turbo a diff jsou ok, karoserie ma par sramu z parkoviste, spojka na vymenu, zachovaly interier, dobry stav, garazovano. Snizene tvrdsi perovani (-30 mm), central, lite disky Nissan, velmi dobre. Upresneni ke spojce: je opotrebovana a podle meho mineni je treba vymenit, ackoliv zatim auto jezdi dobre.

dekuji :wink:
NISSAN = továrna na driftovací auta
Obrázek
Odpovědět