omluva a vysvětlení
omluva a vysvětlení
omlouvám se pablovi a tuším otasovi kterej pablovi posílal volant, nezvládnul jsem ho vyzvednout z finančních a časových důvodů,
základní problém byl v tom, že jsem posílal zpět NONAMOVI předražené silentbloky které si obědnal pablo a v sadě měly být i zadní bushingy (to tvrdil pablovi noname já pablovi tvrdil, že je tam prd, že kecá) a protože mám málo času, chtěl jsem vyzvednout peníze za siláče a dát je za volant, abych na poštu nemusel dvakrát
jinak NONAME silentbloky nevyzvednul a přišli mi zpět, dnes jsem kvůli tomu stál na poště 3/4 hodiny, a je to druhá radost kterou mi NONAME způsobil
poprvé se mu podařilo to (dva roky zpět), že mi prodal ojnice za 2000, já se s nima leštil, vyvažoval odlehčoval celej týden, a když jsem je šel zanést na vyúhlování, tak mi brusič řekl, že je můžu vyhodit, protože jsou složené vrchy a spodky ojnic ze dvou motorů a jsou přesazené a tudíž na hovno
tudíž tímto varuji NONAMEHO, ještě jednou mě finančně naser a vykostím ti žebra za živa
a pro ostatní, nechtějte po mě nic co by bylo jakýmkoliv způsobem spojené s českou poštou, pošlu vás někam
základní problém byl v tom, že jsem posílal zpět NONAMOVI předražené silentbloky které si obědnal pablo a v sadě měly být i zadní bushingy (to tvrdil pablovi noname já pablovi tvrdil, že je tam prd, že kecá) a protože mám málo času, chtěl jsem vyzvednout peníze za siláče a dát je za volant, abych na poštu nemusel dvakrát
jinak NONAME silentbloky nevyzvednul a přišli mi zpět, dnes jsem kvůli tomu stál na poště 3/4 hodiny, a je to druhá radost kterou mi NONAME způsobil
poprvé se mu podařilo to (dva roky zpět), že mi prodal ojnice za 2000, já se s nima leštil, vyvažoval odlehčoval celej týden, a když jsem je šel zanést na vyúhlování, tak mi brusič řekl, že je můžu vyhodit, protože jsou složené vrchy a spodky ojnic ze dvou motorů a jsou přesazené a tudíž na hovno
tudíž tímto varuji NONAMEHO, ještě jednou mě finančně naser a vykostím ti žebra za živa
a pro ostatní, nechtějte po mě nic co by bylo jakýmkoliv způsobem spojené s českou poštou, pošlu vás někam
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
no ty jeho cenystreet.racer píše:Od no_name bych si nekoupil ani slanou houskuKentoya píše:tak si ji dej třikrát denně lolku a když už se neumíš omluvit za svoji nespolehlivost, tak si smajlíka strč..... však víš kamNo_name píše:některým členům tohoto fóra doporučuji studenou sprchu
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
Radeji si je vydupu nekde jinde. Mysli si ze tady nejde o cenu, ale o jeho pristup.Petr.S14 píše:no ty jeho ceny ale zase pár věcí co tam má se na ebayi sehnat nedá
Na to jak je mlady, tak se velice rychle prizpusobil ceskemu "vohnoutimu" stylu obchodovani. Ale co, jednou mu to nekdo manualne vysvetli a treba se urovna...