zdravím kuci, potřebuju nutně aby mi vystavili TP na mojí sx200, tak potřebuju pár údajů z tp protože to na stk nemůžou nikde dohledat, proto bych prosil zda li bvy ste mi někdo opsal sem nésledující údaje z vašeho velkého TP :
spotřeby paliva
rozvěry, výška, šířka,délka,rozvor
provozní hmotnost
celková hmotnost
hluky
díky moc všem za ochotu
prosím healp urgentně info o sx200
- martin.matess
- user
- Kontaktovat uživatele:
prosím healp urgentně info o sx200
Ex.......200sx s13
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
Re: prosím healp urgentně info o sx200
Spotreba 9,1 , rozmery d:4535 š:1690 v:1290martin.matess píše:zdravím kuci, potřebuju nutně aby mi vystavili TP na mojí sx200, tak potřebuju pár údajů z tp protože to na stk nemůžou nikde dohledat, proto bych prosil zda li bvy ste mi někdo opsal sem nésledující údaje z vašeho velkého TP :
spotřeby paliva
rozvěry, výška, šířka,délka,rozvor
provozní hmotnost
celková hmotnost
hluky
díky moc všem za ochotu
Pr. hmotnost 1200, najvyssia pripustna 1675
hluky stojaci 84,0, za jazdy 73,0
ja to mam takto ale mozno tam mam bludy, mam napr. predny nahon, a nudzovu brzdu a nemam zap. ABS
Nisan 200 sx s13
- martin.matess
- user
- Kontaktovat uživatele:
díky moc, lepší bludy nežli nic, jde stejnak jen o auto totok je jen papír ale zistit to od někoho z fora přímo z tp bylo nejrychlejší dík moc
Ex.......200sx s13
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
Potřeboval bych zjistit,,nemužu to tu nikde najit..
Ohledne s13 - má typové schválení? (kvuli dovozu a přihlášení, nebo se musí udelat přestavba??
Díky za odpov..
Ohledne s13 - má typové schválení? (kvuli dovozu a přihlášení, nebo se musí udelat přestavba??
Díky za odpov..
?? moc nerozumiem tvojej otazke, ale ak sa pitas ci sa da S13 legalne doviezt napr. z Nemecka a prihlasit tak sa to dá.otor píše:Potřeboval bych zjistit,,nemužu to tu nikde najit..
Díky za odpov..
Nisan 200 sx s13
třeba s12 se v čr nedá přihlásit protože nemá v technicaku vypsané udaje v kolonce "typové schválení" a to je tady jediny omezení dovozu starych aut.. takže s12 se musí přestavět na nejaky už dřív v čr platny doklady..
tak má s13 typové schválení??
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
urcite ma, s13tek dovezenejch z nemecka treba tu jezdi mraky, ja osobne ji mam taky dovezenou z nemecka v 94´otor píše:třeba s12 se v čr nedá přihlásit protože nemá v technicaku vypsané udaje v kolonce "typové schválení" a to je tady jediny omezení dovozu starych aut.. takže s12 se musí přestavět na nejaky už dřív v čr platny doklady..
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622