Jakou volit výšku? Vzadu stejně jako vepředu nebo o něco vyšší? To samé tuhost, stejně nebo jinak předek/zadek? Předpětí pružiny - levá/pravá strana - stejné nebo např. na straně řidiče o něco menší?
Podělte se o své zkušenosti, dík
Nastavení podvozku
Nastavení podvozku
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastavení podvozku
výšku nastav, jak ti to bude vyhovovat, s tuhostí je to tak, že by se měla zvážit na váha na každém kole a podle toho nastavit tuhost
stejně je nejlepší to nastavit podle toho, co od auta čekáš a jak ti to bude vyhovovat
já nkonec skončil na max tuhosti při jízdě na okruhu, na silnici naopak dávámco nejměkčí
předpětím pruřiny lze trochu upravit tuhost, v manuálu by mělo bejt napsaný kolik to je, nebo to bejvá i na pružině
stejně je nejlepší to nastavit podle toho, co od auta čekáš a jak ti to bude vyhovovat
já nkonec skončil na max tuhosti při jízdě na okruhu, na silnici naopak dávámco nejměkčí
předpětím pruřiny lze trochu upravit tuhost, v manuálu by mělo bejt napsaný kolik to je, nebo to bejvá i na pružině
jo jak psal martin ja napriklad mam nastaveny zadek na pul a celkem dobre se mi s tym jezdi bokem predek hard.jo a kdyz tohle vsechno udelas nechej si udelat geometrii. jo a kdyz mas v predu nastaveny odklonu na tlumici tak doporucuju udelat vpredu mirne Acka
ja som nastavoval drift works podvozok 8-6 predvcera a ked som ho mal na aute tak medzi spodnou a vrchnou kontrovacou maticou bolo vredu 19zavitou a vzadu 67zavitou ale ja by som siel este nisie na nejakych 10 a zadok by som skusil na 58
inak po zakontrovani pruziny som mal ale teraz neviem ci na oboch (predok a zadok )
96zavitou od uplneho spodku po vrchnu maticu struny (nepocitam kontrovacu )
inak po zakontrovani pruziny som mal ale teraz neviem ci na oboch (predok a zadok )
96zavitou od uplneho spodku po vrchnu maticu struny (nepocitam kontrovacu )
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
Ok chlapi dík. Odklon určitě nastavím, na geo jedu příští týden. V nastavení výšky jsem bohužel omezený, protože vepředu mi levé kolo při pravém rejdu v zatáčce drhne o kastli
Sliku to jsi nastavoval stejný podvozek jako mám já. Na závity jsem to nepočítal, ale mezi pneu a blatníkem mám cca 0,5cm vepředu i vzadu. Předpětí jsem nastavil podle manuálu - tedy dotáhnout rukou a pak ještě dvě otočky klíčem. Btw šla ti v pohodě povolit ta matka na zadních tlumičích (v kufru)? Mě se mrcha protáčí s celým tlumičem....
Sliku to jsi nastavoval stejný podvozek jako mám já. Na závity jsem to nepočítal, ale mezi pneu a blatníkem mám cca 0,5cm vepředu i vzadu. Předpětí jsem nastavil podle manuálu - tedy dotáhnout rukou a pak ještě dvě otočky klíčem. Btw šla ti v pohodě povolit ta matka na zadních tlumičích (v kufru)? Mě se mrcha protáčí s celým tlumičem....
podvozek drift works 8-6Peca píše:Ok chlapi dík. Odklon určitě nastavím, na geo jedu příští týden. V nastavení výšky jsem bohužel omezený, protože vepředu mi levé kolo při pravém rejdu v zatáčce drhne o kastli
jo slo mi to povolit a medzi konramatkami mi zbylo vepredu 19 a vepredu nejakych 67 zavitu a je to good ale daseji niz klucina (mrkevzime) tam mnel 16" 225/45 abylo to podle mne jeste vysoky jen on je z prahy a chtel to niz nez serie
a to kdys ti to dre o blatnik ti poradim jedno REPAS NAPRAVY mas asi vymrdani silace
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
Wow, tak to je ultimátní guide, díky.
Jo na tom něco bude Ale na repas nejsou prachy a až budou tak musím koupit brzdy, ty sériové jsou fakt špatný vtip....i když feroda pomáhajíslik85 píše: a to kdys ti to dre o blatnik ti poradim jedno REPAS NAPRAVY mas asi vymrdani silace