OT
Re: OT
jestli si nemel vlajku s hakacem a za pasem kudlu ss tak bys mel vyvaznout s klidem.Jinak za te to bavi chodit na tyhle akce.Dyk je to tam vecne samy decko co ani nevi o co de
Tetuju,moc to neumim ale zase sem levnej
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
Kopriw píše:jestli si nemel vlajku s hakacem a za pasem kudlu ss tak bys mel vyvaznout s klidem.Jinak za te to bavi chodit na tyhle akce.Dyk je to tam vecne samy decko co ani nevi o co de
no nemel jsem nic.Jen triko a prapor.
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
A vsichni ruce na horu
http://www.novinky.cz/clanek/153653-ame ... kopat.html
Pán asi hodně zapálenej pro věc, když nechal zbourat kus základů svýho baráku, ale přijde mi trochu jak dement
Pán asi hodně zapálenej pro věc, když nechal zbourat kus základů svýho baráku, ale přijde mi trochu jak dement
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
amici asi nemysli dopredu ale ten pribeh je mi povedomi, nepostavil takhle nahodou nejaky Henry Ford svuj prvni model T
Taky nemohl vyjet a pak musel bourat,
A nevim kolik Tajnych zavodu bylo natoceno ale ty starsi dily co sem videl ja tak tam Lambo nebylo
Taky nemohl vyjet a pak musel bourat,
A nevim kolik Tajnych zavodu bylo natoceno ale ty starsi dily co sem videl ja tak tam Lambo nebylo
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
ale bylo...
jeli s nim dve buchty, nevim jestli ten film byl cannoball nebo the gumball rallye v jednom znich to je spis v tom druhem
je to z roku 1976
edit:
aha tak i v roce 1981 se natocil film tajny zavod - The Cannonball Run a tam to skutecne je takze chyba sorac
nemaj davat tak podobny jmena kua
jeli s nim dve buchty, nevim jestli ten film byl cannoball nebo the gumball rallye v jednom znich to je spis v tom druhem
je to z roku 1976
edit:
aha tak i v roce 1981 se natocil film tajny zavod - The Cannonball Run a tam to skutecne je takze chyba sorac
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
mas to jako s fotbalem.Lidi se dou kouknout na hru a par picusu se tam jde jen porvat a delat bugr.Ja nehajloval.maca9 píše:A vsichni ruce na horu
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý 3D gravírování, bylo by nádherný mít v te 3D kostce dvoukilo Ale asi by to bylo drahý. Hranol 7,5x10x15 cm by vyšel na 3990 CZK.
http://www.gravirexpressz.hu
http://www.gravirexpressz.hu
mrkevvzime píše:ale bylo...
je to z roku 1976
edit:
jsou asi dva nebo tři tyhle filmy v češtině maj stejnej název v angličtině je to cannonball a gumball rally ten mám natočenej na videu už asi 10let
ten druhej sem viděl už před víc jak deseti lety a od tý doby nikde nebyl a nedá se sehnat
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
To je tak kdyz to ty nasi picusove neumi prelozit poradne, a Gumbal je vybornej filmmrkevvzime píše:ale bylo...
je to z roku 1976
edit:
To bych se hadal, myslim ze se mi tu nekde dokonce vali DVDjerrys13 píše:mrkevvzime píše:ale bylo...
je to z roku 1976
edit:
jsou asi dva nebo tři tyhle filmy v češtině maj stejnej název v angličtině je to cannonball a gumball rally ten mám natočenej na videu už asi 10let
ten druhej sem viděl už před víc jak deseti lety a od tý doby nikde nebyl a nedá se sehnat
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Nudil jsem se v zácpě
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
a nechceš to uploadnout někam na net rád bych to skouknulPeca píše:To bych se hadal, myslim ze se mi tu nekde dokonce vali DVDjerrys13 píše:mrkevvzime píše:ale bylo...
je to z roku 1976
edit:
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
tady kdyztak odkaz s vice fotkama toho Lamborghini ze sklepaDragonART píše:http://www.novinky.cz/clanek/153653-ame ... kopat.html
http://www.eblogx.com/Bilder--Lamborghi ... 10898.html
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622