evidencni kontrola
evidencni kontrola
uz jsem tady napsal ze bych prodal svoji 240SX,tak aby jste byli v obraze mam na ni papiry na 200SX v technicaku mam sice napsanej vymaz motoru ale to me nejak nezachranilo aby me nevykopli u evidencky takze nemuze mi nekdo pomoct jako ze zna nekoho kdo by mi tu evidencku udelal samozrejme na cerno jo a co me nejvic dostalo tak to kdyz ten sef co mi delal tu kontrolu se me zeptal kde mam tazne zarizeni no cumel jsem ja to z toho nevicetl!!!
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: evidencni kontrola
No hele málokdo ti udělá evidenčku bez auta - dělal jsem takhle jednu ale to bylo u kámoše a už se teď jaksi k tomu nemá ! A když jsem přijel s S13 tak akorát kouknul na VIN a číslo motoru nenašel takže mě to podškráb a bylo ! Takže kdybych tam měl SR-ko tak mě to odškrábne že mám vše v pořádku ! Ale asi to bylo tim že to byl můj známej !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
tak to je jasne ze jedne pres znameho auto bych tam mozna dopravil kdyz to nebude moc daleko ale musel by prehlednout par drobnosti jako jinej motor bez katu na a barva seda ukecat kdekoliv!nejhorsi je ze to vsechno specha protoze po novem roce se mi nechce platit takovej balik za prihlaseni a kdo vi co si jesti vymysli!!!OndraS13 píše:No hele málokdo ti udělá evidenčku bez auta - dělal jsem takhle jednu ale to bylo u kámoše a už se teď jaksi k tomu nemá ! A když jsem přijel s S13 tak akorát kouknul na VIN a číslo motoru nenašel takže mě to podškráb a bylo ! Takže kdybych tam měl SR-ko tak mě to odškrábne že mám vše v pořádku ! Ale asi to bylo tim že to byl můj známej !
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
No taky předpokládám že chceš evidenčku aby jsi to na sebe mohl napsat a když si napíšeš na papír že chceš provézt i změnu barvy , tak při přepisu ti to uvedou do TP !J.J píše:tak to je jasne ze jedne pres znameho auto bych tam mozna dopravil kdyz to nebude moc daleko ale musel by prehlednout par drobnosti jako jinej motor bez katu na a barva seda ukecat kdekoliv!nejhorsi je ze to vsechno specha protoze po novem roce se mi nechce platit takovej balik za prihlaseni a kdo vi co si jesti vymysli!!!OndraS13 píše:No hele málokdo ti udělá evidenčku bez auta - dělal jsem takhle jednu ale to bylo u kámoše a už se teď jaksi k tomu nemá ! A když jsem přijel s S13 tak akorát kouknul na VIN a číslo motoru nenašel takže mě to podškráb a bylo ! Takže kdybych tam měl SR-ko tak mě to odškrábne že mám vše v pořádku ! Ale asi to bylo tim že to byl můj známej !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
¨J.J píše:uz jsem tady napsal ze bych prodal svoji 240SX,tak aby jste byli v obraze mam na ni papiry na 200SX v technicaku mam sice napsanej vymaz motoru ale to me nejak nezachranilo aby me nevykopli u evidencky takze nemuze mi nekdo pomoct jako ze zna nekoho kdo by mi tu evidencku udelal samozrejme na cerno jo a co me nejvic dostalo tak to kdyz ten sef co mi delal tu kontrolu se me zeptal kde mam tazne zarizeni no cumel jsem ja to z toho nevicetl!!!
protože ti nevymazali TYP motoru..ale jen číslo a to je podstatný rozdíl příteli
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
mě na evidenčce kontrolovali motor velmi důkladně, prý takovýhle známe furt by tam cpali jiný motory. Nevim jak na to přišli, docela mě to zarazilo v Praze na Bohdalci.
S15 - JDM
no to uz mi taky doslo pritom by se mu nic nestalo,nikdo by na to neprisel ze mi to podskrabnul!mam smulu no!blázen píše:¨J.J píše:uz jsem tady napsal ze bych prodal svoji 240SX,tak aby jste byli v obraze mam na ni papiry na 200SX v technicaku mam sice napsanej vymaz motoru ale to me nejak nezachranilo aby me nevykopli u evidencky takze nemuze mi nekdo pomoct jako ze zna nekoho kdo by mi tu evidencku udelal samozrejme na cerno jo a co me nejvic dostalo tak to kdyz ten sef co mi delal tu kontrolu se me zeptal kde mam tazne zarizeni no cumel jsem ja to z toho nevicetl!!!
protože ti nevymazali TYP motoru..ale jen číslo a to je podstatný rozdíl příteli
no me to taky hledali pul dne pritom to mam mam velkym cervenym!!!asi si chteli byt jisti!Awatar píše:mě na evidenčce kontrolovali motor velmi důkladně, prý takovýhle známe furt by tam cpali jiný motory. Nevim jak na to přišli, docela mě to zarazilo v Praze na Bohdalci.
Me ho nasli hned, ocesanej blok lezel bedle kastle na stole