jezdíte s dvoukilem i v zimě?
jezdíte s dvoukilem i v zimě?
zajímá mě, kolik lidí z fóra svoje auto zazimuje a vytáhne až na jaře, nebo jezdíte i v zimě? pokud se teda nevěnujete údržbě, opravám či úpravám...
Re: jezdíte s dvoukilem i v zimě?
já to občas vytáhnu,když je dobrý počasí
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem možnost 3. s tim ze bych ji editoval:
"Sračky a sůl mi vadí, ale aspoň je na snehu prdel " Mam jen jedno auto tak se nedá svítit.
"Sračky a sůl mi vadí, ale aspoň je na snehu prdel " Mam jen jedno auto tak se nedá svítit.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
ja jo ale musi byt sucho,a kdyz napadne tak zajedu na nakej placek si zablbnout
makam na nem
Nejezdim, mam zazimovano, znacky v depozite a auto v nepojizdnem stavu
kdyz se da tak jezdim skoda ze toho snehu tu je nejak moc malo teda zadnej
ze snehu sem se tesil kdys sem mnel 120tkupablo píše:kdyz se da tak jezdim skoda ze toho snehu tu je nejak moc malo teda zadnej
ted mam radost kdykoliv celej rok za volantem
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
935Baby píše:Dal jsem možnost 3. s tim ze bych ji editoval:
lepe bych to nerekl, jako by si mi to z huby ukradl
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
zatim sem jen nastartoval ale budu toho hodne vybavovat a ked dostanem vodicak tak z auta nevystupim takze asi budu jezdit cez zimu
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
na suchu je prdel furt na snehu je to inyslik85 píše:ze snehu sem se tesil kdys sem mnel 120tkupablo píše:kdyz se da tak jezdim skoda ze toho snehu tu je nejak moc malo teda zadnej
ted mam radost kdykoliv celej rok za volantem
dal jsem možnost 2
dvoukilo mi totiž zatím stojí na dvoře garáž se staví jenže je málo času takže hotová bude až tak na jaře jinak bych asi zazimoval
jezdím jen když je hezky jelikož se zatím nesolilo tak vyjíždím i na mokro
dvoukilo mi totiž zatím stojí na dvoře garáž se staví jenže je málo času takže hotová bude až tak na jaře jinak bych asi zazimoval
jezdím jen když je hezky jelikož se zatím nesolilo tak vyjíždím i na mokro
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
moznost č.3, sice nemuzu rict ze mi nevadi rozsoleny sracky na silnici, ale jak tu bylo zmineno mam taky jen jedno auto takze se neda svitit
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
taky mam jen dvoukilo, presto jsem zazimoval, MHD to jistímaca9 píše:935Baby píše:Dal jsem možnost 3. s tim ze bych ji editoval:
Steve píše:taky mam jen dvoukilo, presto jsem zazimoval, MHD to jistímaca9 píše:935Baby píše:Dal jsem možnost 3. s tim ze bych ji editoval:
ja mhd nesnasim, sem z tech co jede i pro rohliky autem