OT
Re: OT
my tu jsme taková internetová rodina
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
To jsou kkti, fakt že jo
Jak řekl Eiffel - je to hlasování o nejhezčim autě...
Ano, to je...Tak proč dop*či nemůžeme podpořit auta který se líběj nám?
Vypadá to asi tak -
...HLASUJTE PRO AUTO KTERÉ SE VÁM NEJVÍC LÍBÍ, POKUD TO ZROVNA NENÍ 200SX...
Ať se nažerou těch svejch koncernovejch m*dek hovada náckoidní
Omluvte mojí hrubost, ale použil bych na to citaci jednoho člena TF: MOJE NERVY...
Jak řekl Eiffel - je to hlasování o nejhezčim autě...
Ano, to je...Tak proč dop*či nemůžeme podpořit auta který se líběj nám?
Vypadá to asi tak -
...HLASUJTE PRO AUTO KTERÉ SE VÁM NEJVÍC LÍBÍ, POKUD TO ZROVNA NENÍ 200SX...
Ať se nažerou těch svejch koncernovejch m*dek hovada náckoidní
Omluvte mojí hrubost, ale použil bych na to citaci jednoho člena TF: MOJE NERVY...
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
ty se vyberou podle počtu příspěvkůJirotkaP píše:A kdo bude mamka a taťka?
nediv se že nadávaj, poprvé tam prohrává koncern
sledujete někdo kolik je tu lídí ? 5 návštěvníků někdo si asi čte,jak nás skvěle pobavili
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Můj otec s tím dokáže jezdit i 6l/100km (je to taky karbec), ale to hodně vyřazuje, využívá setrvačnosti auta a nejezdí víc než 100km/hPetr.S14 píše:hustý, fáčko žere 5 na 100 jsem se dozvěděl moje tak 50 na 100, žere víc jak dvoukilo, debilní karburátor..
Osobně jsem ještě takovou malou spotřebu neměl , ještě že je ta ekonomická krize a béňo stojí 22,50kč
já mám zrovna ten špatnej karbec,ten poloelektronickej mezityp.. ty jsou prej hodně poruchoví,moc tomu nerozumim ale už několikrát mě nechtěl jet,nebo nechtěl běžet na volnoběh ale po vyčištění funguje super. až na tu spotřebu teda, to je katastrofa, přijde mi,že i to dvoukilo když jedu klidně,žere míň
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
U nás naturál 95 - 20,50 !kuk1 píše:Můj otec s tím dokáže jezdit i 6l/100km (je to taky karbec), ale to hodně vyřazuje, využívá setrvačnosti auta a nejezdí víc než 100km/hPetr.S14 píše:hustý, fáčko žere 5 na 100 jsem se dozvěděl moje tak 50 na 100, žere víc jak dvoukilo, debilní karburátor..
Osobně jsem ještě takovou malou spotřebu neměl , ještě že je ta ekonomická krize a béňo stojí 22,50kč
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
parchanti.. v Praze je to drahý a navíc do nissana musim tankovat 100vku
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
prej v praze je to drahy!! v praze sem byl pred tejdnem a u jedny benzinky byla cena 95ky asi 22.50,- a v nasem zkurvenym okrese v tej dobe 23.70,-
ted je to asi 23.30,- furt se ti to zda v praze drahy?
ted je to asi 23.30,- furt se ti to zda v praze drahy?
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
jo protože carrera 100 stojí asi 27..
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to pak jo, carreru 100 sem bral v moravsky trebovy na konci listopadu za 27.10,- tim padem ted bude tak asi na 25,-
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
GO motoru by kentoya