Právě předtim to bylo mírně povolený , tak jsem to utáhnul , ale ještě zkusim předtim sundat ty kontakty , očistit je , máznout tou vazelínou a zas řádně nasadit !
Jinak jsem se na to chtěl vrhnout dneska ale jaksi mě to opět nějak nevyšlo Musel jsem odvízt bráchu do Hradce takže snad zejtra nebo pozejtří , až budu vědět co tomu bylo tak to sem napíšu , kdyby se s tim náhodou ještě někdo setkal !
EDIT: Ještě si myslim taky že kdyby byli špatný kontakty na baterce tak by mě nesvtili kontrolky ne ? A svítěj furt stejně jasně !
Startování
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Startování
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ked mas zly kontakt svietia kontrolky normalne. Az pri otoceni na "start" ti zhasne vsetko.OndraS13 píše:Právě předtim to bylo mírně povolený , tak jsem to utáhnul , ale ještě zkusim předtim sundat ty kontakty , očistit je , máznout tou vazelínou a zas řádně nasadit !
Jinak jsem se na to chtěl vrhnout dneska ale jaksi mě to opět nějak nevyšlo Musel jsem odvízt bráchu do Hradce takže snad zejtra nebo pozejtří , až budu vědět co tomu bylo tak to sem napíšu , kdyby se s tim náhodou ještě někdo setkal !
EDIT: Ještě si myslim taky že kdyby byli špatný kontakty na baterce tak by mě nesvtili kontrolky ne ? A svítěj furt stejně jasně !
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to jako že furt mě ty kontrolky svítěj stejně - asi je to nějak divně napsaný - ale když se ni neděje tak kontrolky furt svítěj stejně jasně !
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak sa aj ja priklanam k predoslym vyjadreniam. UHLIKY. Kedze nechyta uhlikom kontakt, nema odber.OndraS13 píše:Psal jsem to jako že furt mě ty kontrolky svítěj stejně - asi je to nějak divně napsaný - ale když se ni neděje tak kontrolky furt svítěj stejně jasně !
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Takže .....
řádný vyčištění kontaktů na baterce , výměna baterky a výměna starteru , vše bylo v pohodě ! Pak jsem uklidil hasičárnu kde jsem to dělal a jdu ven a nic tak jsem tam dal třetí starter a ZATIM v pohodě ! Tak uvidíme , zejtra to ještě prozkoušim a uvidíme !
řádný vyčištění kontaktů na baterce , výměna baterky a výměna starteru , vše bylo v pohodě ! Pak jsem uklidil hasičárnu kde jsem to dělal a jdu ven a nic tak jsem tam dal třetí starter a ZATIM v pohodě ! Tak uvidíme , zejtra to ještě prozkoušim a uvidíme !