čidlo tlaku oleje
čidlo tlaku oleje
Chlapi potřebuji radu, mam dvoukylo první den a motor je KO, takže ho pomalu chci dá do kupy a nevim kam nebo na co připíchnout čidlo tlaku oleje. Chci se vyvarovat stejné chybě jako předchozí majitel. Díky za rady
tomelka
Re: čidlo tlaku oleje
jestli myslší čidlo k budíku, tak to se normálně dává na mezikus pod olejovej filtr
http://tuning.autodoplnky.cz/adaptery-m ... j-s2222341
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
přesně tak, to sem měl na mysli díííkDragonART píše:jestli myslší čidlo k budíku, tak to se normálně dává na mezikus pod olejovej filtr
tomelka
taky ho mám pod olejovým filtrem , EDIT
Naposledy upravil(a) Fire dne 25.01.2009, 11:08, celkem upraveno 1 x.
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
ve vane je tlak?
urcite je, videl sem par aut, ktere mneli cidlo na tlak namisto vypustaciho srubumrkevvzime píše:ve vane je tlak?
No to asi nebolo na tlak oleja ale na teplotu. Vo vani nemoze byt taky tlak ako v obehu.Iwan píše:urcite je, videl sem par aut, ktere mneli cidlo na tlak namisto vypustaciho srubumrkevvzime píše:ve vane je tlak?
Nisan 200 sx s13
aha
no mozne to je
no mozne to je
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja si nechal udelat T-kus (rozbocovac) na cidlo tlaku (kontrolka mazani) tak, aby mohla byt zapojena jak kontrolka, tak cidlo pro pridany budik v kabine.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
nebo koupit budík od VDO kde má čidlo na tlak oleje, taky výstup pro palubní kontrolku
Pro ty co nemají správné konexe - dá se to i koupit v autodoplňcích ...doublejay píše:Ja si nechal udelat T-kus (rozbocovac) na cidlo tlaku ......v kabine.
cau, ja bych chtel taky zapojit cidlo tlaku oleje a vubec teda nevím kam ...... jeden motor už mi kuly tlaku oleje odesel, ted mam jinej motor po GO a nechci aby vodesel taky.....tady když to ctu tak mne napadlo udelat redukci pod olejovej filtr ? to ten budik potrebuje vict tlak oleje až k nejakymu jeho cidlu ? nejsou nejaky budiky ktery se daj napojit na standartni cidlo oleje co je v aute ? ( to ale taky nevím kde je to cidlo v aute ) a nebo se to dela tak že ten budik co koupíš ma svoje cidlo tlaku ktery namontuju třeba k tomu olejovimu filtru a od nej už pak vedu draty k budíku ? a jakej tlak oleje tam tak ma bejt?
s13 nema seriove cidlo na tlak a teplotu oleje,kup redukci pod oil filtr,a tam napojiz obe cidla,jinak uz to tady bylo rozepsany musiz hledat.
makam na nem
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jinak tlak na zahratem oleji na volnobeh ma byt nejmene 0.7 baru, v otackach 3.5-4.5 baru. V serii je jen cidlo pro kontrolku mazani, ktere spina pri tlaku 0.2-0.3 baru (= udelej generalku motoru, jak se rozsviti, je uz pozde). Kup v autodoplnkach ten mezikus pod filtr. Pokud nemas mechanicky budik, budes ho potrebovat, elektricke merice maji cidla a z nej pak vedou draty do budiku v kabine. Mechanicky manometr muzes pripojit misto toho serioveho cidla pro kontrolku.
Hledej, tohle vsechno tady bylo 100x popsano, link na mezikus mas v tomto tematu...
Hledej, tohle vsechno tady bylo 100x popsano, link na mezikus mas v tomto tematu...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
jeste se zeptam ...ta redukce pod oli filtr je univerzalni ?