ja tam mam tusim AM,A,A1,B,B1 ??? docela dostDragonART píše:Nejseš sám ale já to potřebuju změnit...Petr.S14 píše:nemachrujte já mám jen trapný B v celym řidičáku a stačí mi to
OT
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja budem mat vsetko co mozem mat, a hned ako budem moct pojdem dorabat. Uz iba 4 mesiace. UffJimmbo píše:ja tam mam tusim AM,A,A1,B,B1 ??? docela dostDragonART píše:Nejseš sám ale já to potřebuju změnit...Petr.S14 píše:nemachrujte já mám jen trapný B v celym řidičáku a stačí mi to
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nemachrujeme !
Já mám jako první "T" - zadarmo přez školu proč ne .
pak "B" to je povinnost
a nakonec opět přez školu "C"
no a teď snad dopadne přez pracák "E" - no jo přez pracák , přece nebudu platit 6500 za rozšíření !
Já mám jako první "T" - zadarmo přez školu proč ne .
pak "B" to je povinnost
a nakonec opět přez školu "C"
no a teď snad dopadne přez pracák "E" - no jo přez pracák , přece nebudu platit 6500 za rozšíření !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
parchante, na mě škola šetřila a dala mi jen B
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
zatím zůstanu ve škole jako jeden z největších flákačůmauglie píše:Di na pracák, nePetr.S14 píše:parchante, na mě škola šetřila a dala mi jen B
mě to tam vyšlo na narozky takže jsem jezdil od 18cti.. měli jsme to jako další vyučovací předmět, nultý hodiny.. tam se člověk trošku vyspal
my se o ty papíry taky museli postarat,protože to jaksi nikoho nezajímalo,že jako autoelektrikáři máme dostat řidičák v rámci studia.. Pak jsme se o to začali starat samy a řešit to a už nám přibyly dvě hodiny autoškoly njn zelený pruh
to je prdel.. na tuning fóru kvůli "nám 2kilářům" smazali téma auto roku kopriw a kentoya mají po výhře
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Uf do pi*i minimalne 1,5hodiny pri umyvadle s kefou mysdlom, vahadlami z hlavy a hlavou. Ale stalo to zato. Nevyzera to bohvieako svetovo, (urcite lepsie ako to bolo) ale hlavne to nieje cele zadrbane olejom a mastne. Co bol aj zamer. :-)
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
Kua za 500 kč.Prej dobry den pane ridiči.Vite jaka je povolena rychlost v obci.-Rikam no asi 50 a -fizl to je otazka nebo odpoved.Koukal po vsem moznym a nakonec me da za mesic proslou lekarničku.Když se se ptal na duvod zastaveni tak prej sem jel do padesati nicmene me bylo slyset x desitek metru a pre to pšššššt.Mam si prej opravit vyfuk
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to dopada kdyz se da idiotovi moc....Rave píše:Kua za 500 kč.Prej dobry den pane ridiči.Vite jaka je povolena rychlost v obci.-Rikam no asi 50 a -fizl to je otazka nebo odpoved.Koukal po vsem moznym a nakonec me da za mesic proslou lekarničku.Když se se ptal na duvod zastaveni tak prej sem jel do padesati nicmene me bylo slyset x desitek metru a pre to pšššššt.Mam si prej opravit vyfuk