OT
Re: OT
hoši mám problém... neostřim na blízko přítelkyně mi zaostří očíčko ale já jí ne co s tím?
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
sosovky pouzivam, a nenadavam. Vela ludia ani nevie ze bez nich som slepy ako patron. Dokonca ocna mi dala potvrdenie na vodicak bez okuliarov.Petr.S14 píše: ty nechcu
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
spíš sebe vole spíš svý oči,blbě ostřim na blízkowinie píše:vymenit pritelkyni. myslim ze vada bude tamPetr.S14 píše:hoši mám problém... neostřim na blízko přítelkyně mi zaostří očíčko ale já jí ne co s tím?
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vitej v klubu Ja mam namereno -0.15 dioptrie, ale ostrim na h...o, pry je to unava oci a na to nic neni... Prectu text na 5m i na 50 cm, ale ta zmena ostreni z 50 cm na 5 m mi trva asi tejden...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Nevíte jestli budou mít v baumaxu spojovací materiál Tčka, 4mm a 6mm tlakový hadice?
Nutně to zejtra potřebuju
91' RS13 SR20DET - PRO SPEC
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
T-cka jsem tam koupil, hadice nevim...vrtas píše:Nevíte jestli budou mít v baumaxu spojovací materiál Tčka, 4mm a 6mm tlakový hadice?
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taky mam vprdeli očí Soustavně suché a pálející oči. Jestli Vás někoho pálí oči byť jen třeba z obyč. únavy tak super pomoc je oční sprej TEARS AGAIN http://www.tearsagain.czdoublejay píše:Vitej v klubu Ja mam namereno -0.15 dioptrie, ale ostrim na h...o, pry je to unava oci a na to nic neni... Prectu text na 5m i na 50 cm, ale ta zmena ostreni z 50 cm na 5 m mi trva asi tejden...
Používal jsem před tím oční kapky ale ty mě akorát štvali protože jsem si stejně vždy kápnul mimo oka a stejně moc nepomáhali ale ten sprej Tears Again je špička.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja taky spatne ostrim, po 8 pivech to jde celkem blbe
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
To chce jist mrkev - ta je zdrava na oci :0)
-> Treti kolo a Button docela jede!Normalne to nesleduju ale dneska jsem si privstal....
-> Treti kolo a Button docela jede!Normalne to nesleduju ale dneska jsem si privstal....
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )