buky300zx píše: To je uplne super napad to prevezenie.Prevezem vsetkych "865"clenov tohoto fora,miniem 2000L 100oct. benzinu,130 flas nitra,100 sad slickov,vymenim 20 lamiel,zgeneralkujem na pockaqnie 20x motor.....uplne uzasne,len musim domysliet kde si posadate
BUKY-BUS keby si mal aspon tazne ze by sme isli na vozik
Taakze ako som uz pisal, bukyho lietadlo som uz videl, pocul. Dokonca som si v nom aj posedel. Je to fakt parada. Zazitok to bol riadny, kto nebol na autosalone, moze lutovat. Trosicka pustil spojku, a uz to hrabalo. Ked to vyparkovavali z incheby, tak im pokrcili cele koberce. Fakt krasne auticko. Prajem dlhu zivotnost motora. Do NR neni daleko, nekedy sa urcite ukazem. Fakt som rad ze som vas spoznal, a ked budem mat nissan uz tak dame drag. Urcite vyhram
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
BUKY !!! vyriesil som to! nemusis vozit tych clenov... staci ak sa postavys pred auto ten druhy sa za teba chyty tycou abo dacim a len potahnes ked nebude vladat
S 12 Grand Prix Edition (FJ20E) - swap na CA18DETTTT - riesi sa elektrika BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile