Neuvěřitelné se stalo skutečností!
Neuvěřitelné se stalo skutečností!
Tak jsem se po několika letech a několika jinejch motorech konečně dostal k CA18DET a poskládal ho.Světe div se,jede a neklepe,takže radost veliká,když jsem napoled měřil kliku,tak byla sice dobrá co se ovality týká,ale byla ohnutá(což mě nenapadlo)takže vybroušená,srovnaná,nový ojnice a funguje to.
Složil jsem to zatím jak ho nissan stvořil,teď přijde na řadu vejfuk,filtr IC a stage 1,kterej mám a pak se uvidí.Každopádně musím pořešit doklady,3 roky propadlou technickou a asi to bude chtít po tom čase stráveným na dešti i lak,ale hlavní je,že to jede.
Složil jsem to zatím jak ho nissan stvořil,teď přijde na řadu vejfuk,filtr IC a stage 1,kterej mám a pak se uvidí.Každopádně musím pořešit doklady,3 roky propadlou technickou a asi to bude chtít po tom čase stráveným na dešti i lak,ale hlavní je,že to jede.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neuvěřitelné se stalo skutečností!
gratulace,..už at tam je ta T3 a 444cc
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
Díky díky,nemyslím že by to byl výkon hodnej gratulace,ale jsem rád že jsem to po takový době konečně realizoval
Nejdřív to chci zlegalizovat,protože v dnešní době jezdit s autem kde nesedí člíslo i když jen jedno je docela o hubu (mimochodem docela trefa,ten VIN sedí fakt až na jedno číslo) Neví někdo jestli jde od nissanu pořád dostat ten papír na výměnu kastle?Nechce se mi do toho čísla šahat.
Nejdřív to chci zlegalizovat,protože v dnešní době jezdit s autem kde nesedí člíslo i když jen jedno je docela o hubu (mimochodem docela trefa,ten VIN sedí fakt až na jedno číslo) Neví někdo jestli jde od nissanu pořád dostat ten papír na výměnu kastle?Nechce se mi do toho čísla šahat.
jj, jde to. Ale VINko stare ti z kastle smaznou a vyrazi nove dle spolujezdcova tlumice (na domecek).
Vyjdareni Nissanu vyjde na 1000kc, vyrazeni 500kc, neco na uradech ty poplatky..
Vyjdareni Nissanu vyjde na 1000kc, vyrazeni 500kc, neco na uradech ty poplatky..
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
pěkný, to je ten šedej?
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
hehe to jsou tuším pořát ty moje papíry
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Jo,všechno sedí On takhle na fotkách vypadá pěkně,ale je na tom pár orezlin atd.,jinak bez zásahu kohokoli,naprostej originál.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
no i já moc gratuluju
Díky,nemáte někdo přehled kde se dá momentálně nejlíp sehnat IC?Radši nový,asi Avia nebo nějaký takový.